FOLLOW US: facebook twitter

Λοταρία Χριστουγέννων: Θα μοιραστούν 1000 ευρώ σε 10.000 νικητές

Ημερομηνία: 06-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία

Μεγαλύτερος θα είναι αριθμός των νικητών στην λοταρία του ΥΠΟΙΚ, στα τέλη Δεκεμβρίου. Σε αυτήν την κλήρωσης 10.000 νικητές θα κερδίσουν από 1.000 ευρώ. Η λοταρία θα αφορά συναλλαγές από τον Ιανουάριο έως τον Σεπτέμβριο του 2017 καθώς και του περασμένου μήνα Νοεμβρίου.

Στην κλήρωση συμμετέχουν μόνο αποδείξεις από συναλλαγές που έχουν γίνει με κάρτες, πιστωτικές ή χρεωστικές, ή μέσω web-banking. Για να φανούν στο σύστημα οι συναλλαγές δεν χρειάζεται να κάνει κανείς το παραμικρό. Αυτόματα η κάθε συναλλαγή περνάει μέσω του τραπεζικού συστήματος.

Σε ειδική εφαρμογή στον διαδικτυακό τόπο της ΑΑΔΕ μπορεί ο καθένας να βρει το πλήθος των λαχνών που αντιστοιχούν σε κάθε φορολογούμενο. Για την πρόσβαση στην εν λόγω εφαρμογή απαιτούνται οι κωδικοί Taxisnet (που χρησιμοποιούνται για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων).

Τα 1.000 ευρώ που προκύπτουν από την κλήρωση είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμία κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Η δεύτερη κλήρωση θα γίνει περίπου στο τέλος του Δεκεμβρίου και στο εξής θα διεξάγεται ανελλιπώς, αφού σκοπός του υπουργείου δεν είναι άλλος απ′ το να κατευθύνει όλους τους Έλληνες φορολογούμενους να χρησιμοποιούν πλαστικό χρήμα επιδιώκοντας να βάλει τέλος στην φοροδιαφυγή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος