FOLLOW US: facebook twitter

«Λευκός καπνός» στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας: Νέος πρόεδρος ο Παναγιώτης Ζώντος

Ημερομηνία: 15-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

Δέκα ημέρες μετά τις εκλογές συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας. Η συνεργασία της δεύτερης και της τρίτης παράταξης σε ψήφους από τις αρχαιρεσίες, αυτές με επικεφαλής τον Παναγιώτη Ζώντο και τον απερχόμενο πρόεδρο Ηλία Παναγούλη, ανέδειξε τα νέα πρόσωπα στο συμβούλιο. Έτσι μετά από ψηφοφορία και κατά πλειοψηφία 4-3, πρόεδρος αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Ζώντος, αντιπρόεδρος και ταμίας ο Μαρίνος Αχτύπης και γενικός γραμματέας ο Δημήτρης Πικέας.

Σε δήλωσή του ο νέος πρόεδρος Παναγιώτης Ζώντος, ανέφερε τα εξής: «Με την εκλογή μου στην θέση του Προέδρου του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αστυνομίας Ηλείας, συγχαίρω όλους τους επιτυχόντες στις εκλογές. Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλους όσους με βοήθησαν εντός και εκτός αστυνομίας, αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο τους, τους συνάδελφους που συμμετείχαν στο συνδυασμό μας ,αλλά και όλους τους συμμετέχοντες υποψηφίους και μη για την προσπάθεια που έκαναν και έλαβαν μέρος στην εκλογική διαδικασία, καθώς επρόκειτο για έναν σκληρό αγώνα στα μεγάλα προβλήματα του κλάδου μας. Αξιοσημείωτο είναι, επίσης, να ευχαριστήσω τα μέλη του Δ.Σ. που συμμετείχαν στην διαδικασία ανάδειξης του προεδρείου μας διατηρώντας και ενισχύοντας την έννοια της ενότητας.
Ωστόσο, δεσμεύομαι απέναντι σε όλους ότι θα προσπαθήσω να υπηρετήσω την «Ένωση» με όλη μου την δύναμη. Η επιστράτευση του σθένους, του δυναμισμού και των αρετών που διαθέτουμε είναι επιβεβλημένη, με σκοπό να συνεχίσουμε δίχως εσωστρέφεια όλοι μαζί».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος