FOLLOW US: facebook twitter

Λαϊκό Διδασκαλείο Πύργου: Ανοίγει ξανά την αγκαλιά του για 3η χρονιά

Ημερομηνία: 27-08-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

laiko_didaskaleio

Το ΛΑΪΚΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΕΙΟ  θα ξανανοίξει την αγκαλιά του και φέτος για 3η συνεχή χρονιά στους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου που θα ήθελαν να εμπιστευτούν την εθελοντική εργασία που προσφέρουν οι φίλοι εκπαιδευτικοί.

Το Λαϊκό Διδασκαλείο, λειτουργεί  στα πλαίσια της Κοινωνικής Αλληλεγγύης  με πρωτοβουλία Σωματείων (ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών, Σωματείο Συνταξιούχων, Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, Σωματείο Οικοδόμων).

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια τους εκπαιδευτικούς που εργάστηκαν σκληρά αυτά τα δύο χρόνια για να έχουν τα παιδιά των εργατικών οικογενειών  -που λόγω κρίσης – αδυνατούν να προσφέρουν βοήθεια επί πληρωμή στα παιδιά τους, τη δυνατότητα να νοιώθουν  ότι κάποιοι –χωρίς να υπολογίζουν θυσίες και οικονομικά οφέλη- τα υποστηρίζουν  με οποιοδήποτε τρόπο.  Για λόγους σεμνότητας των ίδιων των εκπαιδευτικών αναφέρουμε μόνο τα μικρά ονόματα:  Άγγελος, Γιώτα, Ιουλία, Χρήστος, Άννα, Ελένη, Μηνάς, Κατερίνα, Κατερίνα,  Δώρα, Μάγδα, Σωτήρης,  Άβα, Στέλλα, Χριστίνα, Κωνσταντίνα, Βάσια.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δ/ντή του 4ου Λυκείου, κο Λιατσή Κων/νο, για την παραχώρηση του σχολείου, και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κο Εξαρχόπουλο για την άδεια.

Μεγάλη βοήθεια προσέφεραν επίσης τα μέλη των Σωματείων και οι φίλοι εθελοντές (Ξένια, Δώρα, Σία, Ευγενία, Άρης, Νίκος, Δήμητρα, Γιώργος, Βαγγελιώ), που προσέφεραν τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο τους για την εποπτεία του χώρου και τη λειτουργία  του Λαϊκού Διδασκαλείου  σε όλη τη σχολική χρονιά.

Επίσης δημόσια πρέπει να ευχαριστήσουμε τα πολιτιστικά  σωματεία και τα καταστήματα  και Βιβλιοπωλεία  που μας υποστήριξαν στις διάφορες εκδηλώσεις μας. (Δώρα , τρόφιμα, υποδήματα, γραφική ύλη , μουσικοχορευτικές παραστάσεις κ.λπ.)

Τα Σωματεία μας θα είναι πάντα εδώ για να υποστηρίζουν τα παιδιά της εργατικής τάξης  και τους γονείς τους.

4lykeio-pyrgou

Το Λαϊκό Διδασκαλείο  θα δέχεται εγγραφές μαθητών από  05/09/2016  μέχρι   και  15/09/2016, στο εξής ωράριο:

ΔΕΥΤΕΡΑ –ΤΕΤΑΡΤΗ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:  03.00 07.00 μμ. στο 4ο Λύκειο Πύργου.

Τα Σωματεία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος