FOLLOW US: facebook twitter

Λαμπερό το «1ο Επειός Cup» (φωτογραφίες)

Ημερομηνία: 29-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Επειός κατέκτησε το «1ο Επειός Cup»  και η απονομή έγινε εν μέσω βεγγαλικών.

 

Βραβεύτηκαν και οι Κοκκινάκης, Ανθοπούλου, Σταματοπούλου 

Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο Αμαλιάδας  η μεγάλη γιορτή του Επειού, με τη διεξαγωγή του τελικού στο «1ο Επειός Cup»  ανάμεσα στον αμαλιαδίτικο σύλλογο και τη Ν.Ε. Πατρών, υπό την παρουσία μεγάλων προσωπικοτήτων στα υδάτινα σπορ, όπως ο Κώστας Κοκκινάκης, η Ναταλία Ανθοπούλου και η Ιωάννα Σταματοπούλου.

Ο Κώστας Κοκκινάκης με τον προπονητή του Επειού, Γιάννη Θωμάκο και τον τεχνικό σύμβουλο, Λάμπρο Αναστασόπουλο.

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Επειός του Γιάννη Θωμάκου νίκησε, μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, 12-10 τη Ν.Ε. Πατρών και πήρε το κύπελλο. Ακολούθησαν επτά βραβεύσεις, με πρώτη του Ολυμπιονίκη Κώστα Κοκκινάκη για την προσφορά του στο ελληνικό πόλο.

Βραβεύτηκαν επίσης  η πρωταθλήτρια Ευρώπης στη συγχρονισμένη κολύμβηση Ναταλία Ανθοπούλου, που παρουσίασε ένα σόλο πρόγραμμα και καταχειροκροτήθηκε και η Ιωάννα Σταματοπούλου, πολίστρια του Ολυμπιακού με καταγωγή από την Ηλεία, η οποία βραβεύτηκε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών και την 2η θέση στο Champions League.

Η Ιωάννα Σταματοπούλου βραβεύτηκε από τον βοηθό  Περιφερειάρχη Δημήτρη Κωσταριά.

 

Επίσης, τιμήθηκε ο προπονητής του Επειού Γιάννης Θωμάκος  για την πρόσφορα του στο ελληνικό πόλο, ο αθλητής Κώστας Αντίοχος για την ανάδειξή του ως πρώτου σκόρερ της ομάδας με 44 γκολ, ο αθλητής του Επειού Αργύρης Σάκκος  για την κατάρριψη του πανελλήνιου ρεκόρ στα 50μ. πεταλούδας και την πρόκριση του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Μάστερς σε ένα μήνα στη Βουδαπέστη και τέλος ο αθλητής Μιχαήλ Μάρκοβιτς, ο οποίος τιμήθηκε  για την προσφορά του στην υδατοσφαίριση και στον Επειό, με αφορμή και την αποχώρησή του από την ενεργό δράση (θα ασχοληθεί πλέον με τη διαιτησία).

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στη συγχρονισμένη κολύμβηση Ναταλία Ανθοπούλου, εντυπωσίασε στο σόλο πρόγραμμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πραγματοποιήθηκε και αγώνας επίδειξης πόλο από την κατηγορία μίνι του Επειού και της Ν.Ε. Πατρών ενώ ο λαογραφικός σύλλογος «ΡΙΖΕΣ» της Αμαλιάδας είχε αναλάβει τη χορευτική παράσταση. Συντονιστής και παρουσιαστής της εκδήλωσης  ήταν ο Νίκος Λώλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος