FOLLOW US: facebook twitter

Λαμπαδηδρομία αλληλεγγύης στον Αμπελώνα Πύργου

Ημερομηνία: 03-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

aimodosia2

Μικροί και μεγάλοι με αναμμένους πυρσούς διέδωσαν το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας

Αν κάθε χωριό στον τόπο μας αποφασίσει να κάνει αυτήν την κίνηση, τότε το μήνυμα θα φτάσει ισχυρό προς κάθε κατεύθυνση. Ο λόγος για την προσπάθεια του Αιμοδοτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελώνα Ηλείας που σε συνεργασία με την ΠΟΣΕΑ διοργάνωσε και στον Αμπελώνα μέρος της 14η Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών. Στόχος ήταν να μεταλαμπαδευτεί στην τοπική κοινωνία το μήνυμα της αγάπης, της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης και να ευαισθητοποιηθεί η τοπική κοινωνία για θέματα που αφορούν στην εθελοντική αιμοδοσία και στη γενικότερη προσφορά προς το συνάνθρωπο.

aimodosia1

Η λαμπαδηδρομία της αλληλεγγύης ξεκίνησε από τον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου και η πορεία πέρασε μέσα από τους δρόμους του χωριού για να καταλήξει στο κέντρο. Εκεί όπου η αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αθανασία Γαλανοπούλου αναφέρθηκε στην προσπάθεια αυτή και τους στόχους που έχουν τεθεί πανελλαδικά για τη διάδοση του μηνύματος.

aimodosia3

Η διευθύντρια του Σταθμού Αιμοδοσίας Πύργου Κωνσταντίνα Πανέτα, σε ομιλία της στο κοινό, αναφέρθηκε στα δεδομένα της αιμοδοσίας, στην αναγκαιότητα ύπαρξης εθελοντών, στις ελλείψεις σε αίμα και στη διάδοση του μηνύματος της εθελοντικής αιμοδοσίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος