FOLLOW US: facebook twitter

Λέρος: Ο μεγάλος γιος σπάει τη σιωπή του για τη κακοποίηση από τους γονείς “τέρατα”

Ημερομηνία: 31-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Σοκάρουν όσα αποκαλύπτει ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας των γονιών “τεράτων” της Λέρου, που κακοποιούσαν σεξουαλικά, σωματικά και συναισθηματικά τα ανήλικα παιδιά τους για χρόνια.

Ο μεγαλύτερος γιος των δύο γονιών “τεράτων” της Λέρου έσπασε τη σιωπή του και κατήγγειλε δημοσίως ότι ο πατέρας του χτυπούσε αυτόν και τον ΑΜΕΑ αδερφό του ,μέχρι τα 23 του χρόνια, ενώ η 13χρονη αδερφή του του εκμηστυρεύτηκε ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά από τότε που ήταν 9 ετών και ότι δεν ήξερε σε ποιον να μιλήσει.

Παράλληλα, ο μεγαλύτερος αδερφός φαίνεται να παίρνει το μέρος της μητέρας του, περιγράφοντάς την ως ένα πρόσωπο φοβισμένο που συνέχεια έκλαιγε, δίνοντας μια διαφορετική εικόνα από αυτήν που σχηματίστηκε αρχικά από τις πρώτες καταθέσεις της ίδιας, η οποία φερόταν να απολάμβανε τη βάναυση κακοποίηση των παιδιών της και να συμμετέχει στη σεξουαλική τους κακοποίηση.

“Μια ζωή φοβισμένη και στενοχωρημένη. Μόνο έκλαιγε. Ό,τι και να έγινε με την μητέρα μου, αυτός την είχε βάλει. Η μητέρα μου δε φταίει. Μόνο για το ότι ήξερε και δε μιλούσε…”

Όπως δήλωσε στην εκπομπή Tatiana Live, στο σπίτι έκανε κουμάντο ο πατέρας, που όπως καταγγέλλει μία φορά του είχε ανοίξει το κεφάλι χτυπώντας τον με σίδερο.

Τραγική φιγούρα, ο μεγαλύτερος αδερφός εξομολογήθηκε ότι πριν κάποια χρόνια είχε αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή του:

“Το περισσότερο ξύλο το έτρωγα εγώ και ο αδερφός μου με την νοητική υστέρηση. Από την παιδική μου ηλικία θυμάμαι αυστηρότητα. Με χτυπούσε μπροστά στους φίλους μου και με τραβούσε για να πάω σπίτι. Τα τελευταία χρόνια σταμάτησε να με χτυπάει γιατί τον είχαν προειδοποιήσει άνθρωποι ότι θα τον πάνε στην αστυνομία…”

Όσον αφορά τη σεξουαλική κακοποίηση, δήλωσε ότι δεν γνώριζε τι συνέβαινε στα αδέλφια του, δηλωνοντας ότι έπεσε από τα ουράνια όταν το έμαθε. “Ο αδερφός μου” είπε ” μου υ είχε κάποιες χειρονομίες από τον πατέρα μου παλαιότερα. Δεν πήγε το μυαλό μου”.

Για τη σεξουαλική κακοποίηση, ο μεγάλος αδερφός, υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε.

“Εμένα δεν μου είχαν πει τίποτα τα παιδιά. Έπεσα από τα ουράνια όταν το έμαθα την Κυριακή… Ο αδερφός μου είχε κάποιες χειρονομίες από τον πατέρα μου παλαιότερα. Δεν πήγε το μυαλό μου.”

Πηγή: dikaiologitika.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος