FOLLOW US: facebook twitter

Λάμψη στη φετινή εμποροπανήγυρη Στρεφίου

Ημερομηνία: 17-10-2016 | Συντάκτης:

strefi-egkainia5

Εγκαίνια χθες από τον Επίσκοπο Ωλένης

Όλα άλλαξαν στην φετινή 31η Εμποροπανήγυρη Στρεφίου. Ακόμα και η ημέρα και η ώρα των εγκαινίων, που παραδοσιακά γίνονταν Δευτέρα στις 8 το βράδυ. Όμως φέτος στον ανανεωμένο χώρο της εμποροπανήγυρης με τη νέα κατασκευή στεγάστρων για τους πάγκους των εμπόρων, αλλά και τους χώρους αναψυχής του κοινού, άλλαξε και η ημέρα των εγκαινίων που έγιναν χθες νωρίς το απόγευμα. Χοροστατούντος του Επισκόπου Ωλένης κ.κ. Αθανάσιου έγινε ο αγιασμός.

strefi-egkainia3

Ο Επίσκοπος στο μήνυμά του στάθηκε στην φετινή ανανέωση και ευχήθηκε τα καλύτερα στη νέα περίοδο λειτουργίας της εμποροπανήγυρης που ξεκινά με τη φετινή έκθεση.

strefi-egkainia

Αλλά και ο δήμαρχος Αρχ. Ολυμπίας κ. Κοτζάς στάθηκε στην ανανέωση του χώρου, στην προσπάθεια της υπεύθυνης της διοργάνωσης κυρίας Λαγανά και των συνεργατών της, στην οργάνωση του αντιδήμαρχου κ. Γιαννακόπουλου και προανήγγειλε πως στο επόμενο Leader θα κατατεθεί πρόταση για τη δημιουργία μόνιμων εγκαταστάσεων για πολλαπλές χρήσεις στο Στρέφι.

Η συνεργάτης της κυρίας Λαγανά κα Γεωργιοπούλου, μίλησε για τη φετινή ανανεωμένη διοργάνωση και κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί στο τρισάγιο που θα γίνει στο εκκλησάκι στο λόφο του Στρεφίου δίπλα στο πανηγύρι στη μνήμη των πρωτοπόρων της εμποροπανήγυρης.

strefi-egkainia4

Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χριστοδουλόπουλος, ο αναπληρωτής δήμαρχος Πύργου κ. Σκαρτσιάρης, οι πρώην βουλευτές Ηλείας κ.κ. Κατρίνης και Μαρίνος, ο πρώην δήμαρχος Αρχ. Ολυμπίας κ. Αηδόνης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Αγιομυργιαννάκης, αντιδήμαρχοι, στελέχη της δημοτικής αρχής, ο Δασάρχης Πύργου κ. Λάττας κ.α.

strefi-egkainia2

Μετά τα εγκαίνια για πρώτη φορά οι επίσημοι έκοψαν την κόκκινη κορδέλα των εγκαινίων και ταυτόχρονα ο ουρανός φωτίστηκε από δεκάδες βεγγαλικά, δίνοντας έτσι ένα πιο επίσημο τόνο στην εκδήλωση των εγκαινίων. Φυσικά την ίδια ώρα χιλιάδες πολίτες πραγματοποιούσαν την περιήγησή και τις αγορές τους στους χώρους του πανηγυριού ή διασκέδαζαν στο λούνα πάρκ.

strefi-egkainia1


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος