FOLLOW US: facebook twitter

Κ. Παπαδόπουλος: “Πριν το 15Αύγουστο η εξόφληση της εξισωτικής αποζημίωσης”

Ημερομηνία: 06-08-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

papadopoulos-kostas-osde

Σε συνεχή επαγρύπνηση, παρακολουθώντας στενά τις εξελίξει στα αγροτικά δρώμενα, βρίσκεται ο Υπεύθυνο ΟΣΔΕ Α.Σ. Κορυφής, Τοπογράφος Μηχανικός Κώστας Παπαδόπουλος σε συνεργασία με την Ένωση Συνεταιρισμών Ηλείας Ολυμπίας.

Όπως τόνισε, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στα γραφεία του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε κινούνται με ταχύς ρυθμούς όλες οι τελευταίες και απαραίτητες ενέργειες από τα αρμόδια στελέχη για να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα πληρωμών των ενισχύσεων. «Ουσιαστικά η μεγάλη πληρωμή αφορά την εξόφληση της εξισωτικής αποζημίωσης(ύψους 95 εκατ. ευρώ) που αναμένουν χιλιάδες κτηνοτρόφοι ανά την επικράτεια. Αν και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων(ΥΠΑΑΤ) έχει θέσει ώς καταληκτική ημερομηνία τον δεκαπενταύγουστο, ο ΟΠΕΚΕΠΕ προσπαθεί να υλοποιήσει τις πληρωμές το συντομότερο ώστε οι κτηνοτρόφοι να πιστωθούν τα χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους ακόμα και πριν τις 15 Αυγούστου. Εκτιμώμενη ημερομηνία είναι η Παρασκευή 12 Αυγούστου το μεσημέρι. Αν η έκβαση είναι η αναμενόμενη τις απογευματινές ώρες οι κτηνοτρόφοι θα μπορούν να πάνε στα ΑΤΜ των τραπεζών να κάνουν ανάληψη.

Παράλληλα αναμένονται εντός των ημερών να πραγματοποιηθούν οι πληρωμές για την εξόφληση του 2015 για όσους έκαναν ενστάσεις για την προκαταβολή, καθώς επίσης προσπάθεια γίνεται για πληρωθούν και τα υπόλοιπα απο την εξισωτική του 2014.

Κώστας Παπαδόπουλος, Υπεύθυνος ΟΣΔΕ Α.Σ. Κορυφής


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος