FOLLOW US: facebook twitter

Κώστας Νικολούτσος: «Η τιμή που μας κάνατε πρόκληση για περισσότερη δουλειά στη νέα μας θητεία!»

Ημερομηνία: 19-12-2017 | Συντάκτης:

Ο επανεκλεγείς πρόεδρος του ΕΒΕ Ηλείας σε δήλωσή του για το αποτέλεσμα των εκλογών τόνισε τα εξής:

«Η μεγάλη τιμή που μας έκανε η επιχειρηματική κοινότητα της Ηλείας, αναθέτοντάς μας, τη διοίκηση του Επιμελητηρίου για την τετραετία 2017-2021 αποτελεί πρόκληση για περισσότερη δουλειά και αποτελεσματικότητα στη νέα θητεία μας.

Θα ακολουθήσουμε τους δρόμους που ήδη έχουμε ανοίξει, με τον εκσυγχρονισμό των παρεχόμενων υπηρεσιών, τη διαδικτυακή μας λειτουργία, την αναβάθμιση της αναπτυξιακής μας εταιρείας τη διαρκή ενημέρωση στα πλέον επίκαιρα θέματα για τα μέλη μας, τη συμμετοχή μας σε πολλές δράσεις ανάδειξης τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών και στον κυρίαρχο παρεμβατικό μας ρόλο με σοβαρότητα και κύρος για τον επιμελητηριακό θεσμό.

Με πίστη στις δυνατότητές μας και μεγαλύτερη πλέον την ευθύνη ανοίγουμε και νέους δρόμους που αφορούν στην Καινοτομία, την Γυναικεία και τη Νεανική Επιχειρηματικότητα.

Αυτονόητη εξ’ άλλου είναι και η συνέχεια των παρεμβάσεών μας για τα θέματα των υποδομών της Ηλείας, για τα οποία η στάση μας θα είναι διεκδικητική και ανυποχώρητη. Με την τακτική που δεν θα βασίζεται μόνο σε φωνές ή διαμαρτυρίες αλλά θα έχει συγκεκριμένη στόχευση με συγκεκριμένες προτάσεις και θέσεις και με την ίδια συνεπή στάση απέναντι στα προβλήματα του τόπου και την ανάγκη επίλυσής τους.

Επιδίωξή μας τέλος, είναι η συμπαράσταση και η ενεργό συμμετοχή του επιχειρηματικού κόσμου της Ηλείας. Με αυτές τις σκέψεις θέλω δημόσια να ευχαριστήσω όλες και όλους όσους συμμετείχαν στην διαδικασία των Επιμελητηριακών εκλογών και πολύ περισσότερο εκείνους που μας εμπιστεύθηκαν.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος