FOLLOW US: facebook twitter

Κώστας Λεβέντης: Το Επιμελητήριο είναι το κοινό μας σπίτι

Ημερομηνία: 04-12-2017 | Συντάκτης:

Του Κώστα Λεβέντη

Κάθε φορά που διεξάγονται εκλογές στο Επιμελητήριο Ηλείας, όπως και σε όλα τα Επιμελητήρια της Χώρας, ο –θεμιτός- «προεκλογικός» αγώνας επισκιάζει την ουσία του Θεσμού και, αποπροσανατολίζει τους επαγγελματίες από το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών.

Από την απλή αλήθεια, ότι το Επιμελητήριο δεν είναι «αυλή» προσωπικών συμφερόντων, ούτε ορμητήριο για την κατάληψη άλλων αξιωμάτων.

Είναι το κοινό μας σπίτι. Είναι ορμητήριο μάχης και έσχατη ελπίδα για την ανάπτυξη, σε ένα νομό ξεχασμένο από το Κράτος (τον πιο φτωχό στην Ελλάδα), στην Ηλεία όπου οι επιχειρηματίες παλεύουν κόντρα στην κρίση, χωρίς να έχουν λυθεί τα προβλήματα υποδομών, χωρίς να έχουν αξιοποιηθεί από τους πολιτικούς (κεντρικά και περιφερειακά) τα αναπτυξιακά πλεονεκτήματα παγκόσμιας εμβέλειας, που διαθέτουμε, όπως η Ολυμπία και η Ήλιδα, η μοναδική ακτογραμμή μας και η κορυφαία ποιότητα των προϊόντων μας.

Σε αυτές τις εκλογές πρέπει, όλοι, να καταλάβουμε ότι το Επιμελητήριο είναι ο σύμμαχος όλων μας.

Στις μάχες για τα «κόκκινα» δάνεια. Στον αγώνα για την οριστική ρύθμιση των παράνομων προστίμων και προσαυξήσεων που επιβάλλονται τόσα χρόνια στους ασφαλισμένους στον ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ), αλλά και στην προσπάθεια για εξομάλυνση της ροής χρηματοδότησης των επιχειρήσεων από τις τράπεζες, μέσα από βιώσιμες ρυθμίσεις και συμφωνίες.

Το Επιμελητήριο πρέπει να συνεχίσει να είναι ο πρωτοπόρος εκπρόσωπος των επαγγελματιών, βιοτεχνών και επιχειρηματιών της Ηλείας, παντού στην Ελλάδα, παντού στον κόσμο.

Το Επιμελητήριο Ηλείας, όπως προκύπτει και από τις Εθνικές και Διεθνείς αναγνωρίσεις και συμμετοχές  που έχει , αλλά και την αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα της δράσης του, βρίσκεται σε καλά χέρια. Μακρυά από μικροπολιτικές, μακρυά από μικροσυμφέροντα. Έχει Διοίκηση και έχει συνέχεια, μέσα από τα δεκάδες άξια στελέχη που εμπιστευόμαστε τον Κώστα Νικολούτσο.

Το Επιμελητήριο είναι το κοινό μας σπίτι. Μένουμε ενωμένοι. Προχωράμε μαζί την επόμενη μέρα, για την ανάπτυξη που θα αφορά όλους.

*Ο Κώστας Λεβέντης είναι υποψήφιος στο ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ με τον συνδυασμό <<ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ >>    του  ΚΩΣΤΑ ΝΙΚΟΛΟΥΤΣΟΥ .


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος