FOLLOW US: facebook twitter

Κύπελλο Ηλείας: Σφραγίζονται τα τελευταία εισιτήρια

Ημερομηνία: 24-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μεγάλο παιχνίδι στον Πύργο ανάμεσα σε Πανηλειακό και ΠΑΟΒ

Σήμερα ολοκληρώνεται η Γ΄ Φάση του Κυπέλλου Ηλείας και θα σφραγιστούν τα τρία τελευταία εισιτήρια για την 8άδα. Το σπουδαιότερο παιχνίδι διεξάγεται στον Πύργο, στις 3.45μ.μ., ανάμεσα στον Πανηλειακό και τον ΠΑΟ Βάρδας, δύο ομάδες που είναι φέτος αντιμέτωπες και στον 5ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Ο Πανηλειακός, ο οποίος ανακοίνωσε ότι η γενική είσοδος στο σημερινό ματς είναι 5 ευρώ, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα καθώς δεν υπάρχουν τιμωρημένοι ή τραυματίες (επιστρέφει από τιμωρία ο Γιάννης Σωτηρόπουλος).

Εντούτοις, ο Γιώργος Κούτσης θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιους παίκτες που δεν έχουν αρκετό στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΒ, που δεν θα έχει τον Ηλία Φωτόπουλο στον πάγκο, δεν υπολογίζει στον αρχηγό του, Γιώργο Πολίτη και τον Δημητρίου που αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα στους Μολάους καθώς και στον τραυματία Νίκο Ανδριέλο. Θα διαιτητεύσουν οι Μαρκαντωνάτος, Πήττας, Καραλής.

Αστέρας-Σαβάλια και Χάβαρι-Ενιπέας

Στην Αμαλιάδα, ο Αστέρας περιμένει στις 2.45μ.μ. τον γείτονα Ολυμπιακό Σαβαλίων και έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την πρόκριση στους «8». Ρέφερι της αναμέτρησης οι Κούλης, Κοιλιομενιάτης, Κορδάτος. Τέλος, την ίδια ώρα στο Χάβαρι, ο τοπικός Α.Ο.Χ. φιλοξενεί τον Ενιπέα Λαντζοΐου, μια μάχη μεταξύ ομάδων της Α1 Κατηγορίας, με φαβορί τους «πράσινους» του Νίκου Γκρίλλα. Θα σφυρίξουν οι Γκατζόπουλος, Σφυρής, Χρονόπουλος.

Οι αγώνες είναι νοκ-άουτ κι αν υπάρξει ισοπαλία στην κανονική διάρκεια, θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι. Το πρώτο εισιτήριο το πήρε την προηγούμενη Τετάρτη η Νίκη Τραγανού (0-2 στη Ν.Μανολάδα) ενώ άνευ αγώνα έχουν προκριθεί στους «8», ο Ξενοφών Κρεστένων, ο Ολυμπιακός Ζαχάρως, ο Πέλοπας Πύργου και ο Κένταυρος Μαγούλας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος