FOLLOW US: facebook twitter

Κύπελλο Ηλείας: Ξανά στον τελικό ο Ξενοφών

Ημερομηνία: 08-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Nίκησε και στη Ζαχάρω (0-1) και θα διεκδικήσει το τρόπαιο για τρίτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρονιά

Ο Ξενοφών Κρεστένων νίκησε χθες και στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ηλείας τον Ολυμπιακό, 1-0 στη Ζαχάρω και με δύο νίκες προκρίθηκε στο τελικό, για τρίτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία για την ομάδα των Κρεστένων,  που τα τελευταία χρόνια ανήκει στις καλύτερες ομάδες της Ηλείας και διεκδικεί με αξιώσεις σπουδαίες διακρίσεις.

Το νικητήριο γκολ για την ομάδα του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου, πέτυχε ο φορμαρισμένος Πάρης Κωνσταντόπουλος, με κεφαλιά στο 8ο λεπτό, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μπακατσέλου. Το γκολ αυτό έκοψε παντελώς τα φτερά του Ολυμπιακού, ο οποίος, ούτως ή άλλως, είχε πολύ δύσκολο έργο, μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα. Παρόλα αυτά πάλεψε και στο 15΄ είχε απευθείας φάουλ του Μπιμπή, που απέκρουσε ο Κουτρουμπής, με τη μπάλα να  προσκρούει στη συνέχεια στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 20΄ ο Μπακατσέλος είχε ένα καλό σουτ που απέκρουσε ο νεαρός γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Μικέλο Άλλα (ο Καλογήρου είναι τραυματίας) και λίγο αργότερα ο Μπιμπής απάντησε με ένα δικό του σουτ που απέκρουσε ο Κουτρουμπής.

Στην επανάληψη, ο Έλιοτ δεν μπόρεσε να νικήσει δύο φορές (στο 55΄ και 65΄) τον ικανότατο τερματοφύλακα του Ξενοφώντα,  ενώ στο 70΄ ένα απευθείας φάουλ του Ντέγιαν Μιλοσέσκι, κατέληξε στο κάθετο δοκάρι.

Ολυμπιακός Ζ.: Μικέλο Άλλα, Ρηγόπουλος, Χριστόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Φ. Αλεξανδρόπουλος , Γκούσκος, Νικολόπουλος, Σωτηρόπουλος, Μπαρτσελό (65΄ Α. Αλεξανδρόπουλος), Μπιμπής, Έλιοτ.

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Πλατανίτης, Δημάκης (77΄ Γ. Παναγόπουλος), Αναμουρλίδης, Αλεξόπουλος, Κωνσταντόπουλος (65΄ Μυλωνάς), Π. Κουτσογιαννάκης (70΄ Τ. Κουτσογιαννάκης), Φ. Παναγόπουλος (55΄ Σ. Αντωνόπουλος), Μιλοσέσκι, Μπακατσέλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος