FOLLOW US: facebook twitter

Κύπελλο Ηλείας: Νίκη-πρόκριση στη Ν.Μανολάδα

Ημερομηνία: 18-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ομάδα του Αντωνόπουλου νίκησε 2-0 τη Δόξα που φωνάζει για τη διαιτησία

Η Νίκη Τραγανού νίκησε χθες 2-0  στη Ν.Μανολάδα τη Δόξα κι έγινε η πρώτη ομάδα που  προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ηλείας. Το ματς ήταν δυνατό και στο β΄ μέρος έγινε και επεισοδιακό αμέσως μετά το 0-2. Η πρώτη καλή φάση ήταν για τη Δόξα. Στο 8΄ ο Παπαδάτος πλάσαρε μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 19΄ η Νίκη, η οποία ήταν καλύτερη στο α΄ ημίχρονο, απάντησε στις ευκαιρίες.

Ο Νίκος Κολοτούρος έβγαλε σέντρα, ο Γεωργιόπουλος έπιασε την κεφαλιά αλλά μπλόκαρε ο Κανελλόπουλος. Δύο λεπτά μετά ο Παπαδάτος δεν κατάφερε ξανά να βρει στόχο, ύστερα από σέντρα του Μαργαρώνη. Στο 26΄ η ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου άνοιξε το σκορ. Ο Νίκος Κολοτούρος σέντραρε, ο Μπαρδούσης έπιασε την κεφαλιά και ο Γούρμος στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα της ομάδας του (0-1).

Στο 35΄ λίγο έλειψε οι «μπλε» να καθαρίσουν την πρόκριση. Ο Παρασκευόπουλος έκανε τη σέντρα, ο Δημήτρης Κολοτούρος επιχείρησε με το κεφάλι να νικήσει τον Κανελλόπουλο αλλά αυτός απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ.

0-2 στο 81΄ και ένταση

Στην επανάληψη η Δόξα πήρε μέτρα στο γήπεδο, έψαξε την ισοφάριση και στο 53΄ ζήτησε έντονα πέναλτι σε χέρι του Μπαρδούση, μετά από κεφαλιά του Γούρμου, αλλά ο διαιτητής Κούλης θεώρησε πως δεν υπάρχει παράβαση. Τρία λεπτά μετά ο Κριμπάς πλάσαρε άουτ μέσα από την περιοχή. Ακολούθησαν 25 λεπτά χωρίς μεγάλη  φάση και στο 81΄ ο Γεωργιόπουλος ανατράπηκε στη μεγάλη περιοχή και ο ρέφερι της συνάντησης έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νίκος Δούλος, απέκρουσε ο Κανελλόπουλος, η μπάλα έφτασε στον Παρασκευόπουλο που πάσαρε στο Δούλο και αυτή τη φορά δεν αστόχησε (0-2). Ακολούθησε ένταση μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων και αποβλήθηκαν οι Γούρμος, Δούλος με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 

Δόξα: Κανελλόπουλος, Παντελής, Μαργαρώνης (25΄ Σιούλας), Χρυσανθόπουλος, Λιούρης, Πυρρής, Δημητρόπουλος  (46΄ Κολτσίδας), Κριμπάς, Μηλαδόπουλος, Παπαδάτος, Γούρμος.

Νίκη: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Μπαρδούσης, Γαργαρώνης, Μπράβος (86′ Βουρτσάνης), Παρασκευόπουλος (90′ Κασσιανός), Δούλος, Δ  Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος (89′ Σαραντούλιας), Ν. Κολοτούρος (65′ Καλογερόπουλος).

Φωτογραφία: Βαγγέλης Δημητρόπουλος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος