FOLLOW US: facebook twitter

Κύπελλο Ηλείας – ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ: Δόξα Ελαιώνα – Αλφειός Επιταλίου 1-3

Ημερομηνία: 06-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

3-23

Πρόκριση με Πεσκελίδη, Κακολύρη

Την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ηλείας εξασφάλισε ο Αλφειός, ο οποίος επικράτησε εκτός έδρας της αξιόμαχης Δόξας Ελαιώνα με 3-1.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 36’ με δυνατό σουτ του Πεσκελίδη, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 63’ με φάουλ έκανε το 0-2 και στο 87’ ο Κακολύρης ανέβασε το σκορ σε 0-3. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο τελικό 1-3 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Νικολακόπουλου στο 89’ (ο διαιτητής έδωσε χέρι του Κακολύρη σε σουτ του Καραμποϊτη).

Να σημειώσουμε ότι στο 47’ ο Αλφειός είχε διπλό δοκάρι σε προσπάθειες των Νικολόπουλου, Πεσκελίδη, ενώ είχε δοκάρι και στο 91’ με τον Μάζη. Από την πλευρά της η Δόξα είχε κάποιες καλές στιγμές και στάθηκε αντάξια απέναντι σ’ έναν αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας.

Οι συνθέσεις

ΔΟΞΑ ΕΛΑΙΩΝΑ: Φιλιππόπουλος, Δημητρόπουλος, Μπουτσικάκης (60’ Καλύβας), Αβραμόπουλος, Νταρζάνος, Τσάμης, Μπούκης (75’ Καραμποϊκης), Τεκερλέκης (46’ Μαρκόπουλος), Καραντώνης, Νικολακόπουλος, Οικονομίδης.

ΑΛΦΕΙΟΣ:  Χορτάτος, Δασκαλάκης, Ηλιόπουλος (70’ Κατσώλης), Μανέτας, Μερτζάνης, Παναγόπουλος, Μαζης, Κακαλής, Πεσκελίδης (77’ Σεμπέκος), Νικολόπουλος, Κακολύρης.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος