FOLLOW US: facebook twitter

Κύπελλο Ηλείας: Δόξα Ν.Μ.- Ηλειακός Βαρθολομιού 4-0

Ημερομηνία: 01-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

doxa

Φόρτσαρε στην επανάληψη

Η Δόξα Ν. Μανολάδας υπερκέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο του Ηλειακού Βαρθολομιού, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ στο β΄ ημίχρονο και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ηλείας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αλφειό, εντός έδρας. Οι «αετοί» του Γιώργου Λαγού ήταν άστοχοι στο α΄  ημίχρονο, με τον Σάββα Αντωνόπουλο να μην μπορεί να νικήσει σε τετ-α-τετ  τον Δούρο, ενώ χαμένες ευκαιρίες είχαν και οι Μπισμπάρδης, Αυγερινός.  Από την άλλη, ο Ηλειακός του Γιάννη Δανίκα, που αγωνίστηκε ξανά με απουσίες,  απείλησε με δύο σουτ του Ράλλη και του Μπακογιάννη. Στο β΄ ημίχρονο, οι γηπεδούχοι έγιναν πιο ουσιαστικοί και στο 55΄ ο Σάββας Αντωνόπουλος άνοιξε το χορό των γκολ, μετά από ασίστ του Λιβάνη. Στο 65΄ ο Αυγερινός με εξαιρετική ατομική ενέργεια έκανε το 2-0 και στο 73΄ ο Μηλαδόπουλος, μετά από ασίστ του Αυγερινού το 3-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 87΄ ο Δημητρόπουλος μετά από πάσα  του Μηλαδόπουλου.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών του Κυπέλλου έχουν ως εξής: Δάφνη – Προοδευτική, Πελόπιο – Ξενοφών, Δόξα Ν.Μ. – Αλφειός ενώ η Νίκη Τραγανού αναμένεται να υποδεχτεί τον Πανηλειακό, που στις 7 Δεκεμβρίου θα παίξει με τη Βάρδα 2015 στο «Γρ. Καλάκος», για τον τελευταίο αγώνα της φάσης των «16».

Δόξα Ν.Μ.: Αγγ. Κανελλόπουλος, Σιούλας, Αυγερινός, Κολτσίδας, Αλ. Κανελλόπουλος, Λιβάνης (55΄ Κ. Στ. Δημητρόπουλος), Κ.Π. Δημητρόπουλος, Καταβάτης (80΄ Παρασκευόπουλος), Αντωνόπουλος (74΄ Σωτηρόπουλος), Μπισμπάρδης, Μηλαδόπουλος.

Ηλειακός Β.: Δούρος, Βούτος, Βαγγελάκος, Γκίνης, Σακάτος, Κωνσταντακόπουλος, Κάσσας (65΄ Ζωγόπουλος), Καλιβωκάς, Ράλλης, Καρατζανίδης (77΄ Πανόπουλος), Μπακογιάννης (80΄ Γιούλης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος