FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Φιλικό με Προμηθέα

Ημερομηνία: 01-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Την Παρασκευή στο «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας

Η Basket League διακόπτεται το προσεχές Σαββατοκύριακο και ο Κόροιβος έκλεισε φιλικό με τον Προμηθέα, για την προσεχή Παρασκευή στο «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας, με πιθανότερη ώρα έναρξης τις 5μ.μ.. Το παιχνίδι, το οποίο θα διεξαχθεί «κεκλεισμένων των θυρών», αποτελεί ένα δυνατό τεστ προκειμένου οι παίκτες να διατηρηθούν σε αγωνιστική εγρήγορση, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου ο Κόροιβος έχει δύσκολη έξοδο στο ΟΑΚΑ όπου θα κοντραριστεί με τη δυνατή ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική και στις 18 Νοεμβρίου θα υποδεχτεί το υπολογίσιμο Λαύριο, που διέλυσε το Ρέθυμνο στην Κρήτη (73-95). Στη συνέχεια, οι κυανόλευκοι παίζουν με τον Ολυμπιακό στο Σ.Ε.Φ.. Τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια για την ηλειακή ομάδα, που έχει το «μαξιλαράκι» των τριών νικών μέχρι στιγμής, γεγονός που της δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.

Το θετικό είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών ή απουσιών και οι παίκτες δουλεύουν με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να συνεχίσουν την πολύ καλή φετινή πορεία τους στη Basket League.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος