FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Τελευταίο τεστ με Περιστέρι

Ημερομηνία: 30-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σήμερα στις 5μ.μ. στο κλειστό της Ήλιδας

Ο Κόροιβος μετά την εύκολη φιλική νίκη στην Πάτρα επί του Απόλλωνα, θα αντιμετωπίσει σήμερα σε φιλικό παιχνίδι το Περιστέρι που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2 και μάλιστα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 5μ.μ. στο κλειστό της Αμαλιάδας και θα είναι το τελευταίο φιλικό για την ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου, πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι κυανόλευκοι από παιχνίδι σε παιχνίδι γίνονται καλύτεροι και ο 52χρονος προπονητής θα κάνει τις τελευταίες δοκιμές πριν την πρεμιέρα της Basket League με τον Άρη, στο κλειστό της Ήλιδας, την επόμενη Κυριακή 7 Οκτωβρίου, στις 5μ.μ., όπως ανακοίνωσε χθες η Basket League.

Η είσοδος σήμερα θα είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους και αναμένεται αρκετός κόσμος στο κλειστό, προκειμένου να ενθαρρύνουν τους παίκτες ενόψει της επικείμενης έναρξης του πρωταθλήματος.

Στο θέμα του 6ου ξένου, μες το Σαββατοκύριακο αναμένεται να κλείσει οριστικά, καθώς τα περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά πλέον.

 

* Η οικογένεια του Κόροιβου εύχεται χρόνια πολλά, με υγεία και επιτυχίες στον Γιάννη Σαχπατζίδη, που είχε χθες τα γενέθλιά του!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος