FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Στους κορυφαίους ο ΝτεΚόζι

Ημερομηνία: 27-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Τρίτος σκόρερ στη Basket League με 15,5 πόντους μέσο όρο

Μετά από έξι αγωνιστικές στη STOIXIMAN.GR Basket League ο Κουέντον ΝτεΚόζι φιγουράρει ήδη στις πρώτες θέσεις των περισσότερων στατιστικών κατηγοριών του Πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα, o 23χρονος γκαρντ του Κόροιβου είναι 4ος στην κατηγορία του Ranking, με ρεκόρ 104 στην αξιολόγηση, πίσω από τον Μακένζι Μουρ του Λαυρίου Megabolt (140), τον Μάλκολμ Γκρίφιν του Κολοσσού H Hotels (111) και τον Νικ Καλάθη του Παναθηναϊκού Superfoods (106), ενώ αφήνει πίσω του τον Σον Έβανς του Προμηθέα Πάτρας (98).

Την ίδια στιγμή είναι ο 3ος καλύτερος σκόρερ του Πρωταθλήματος, έχοντας συνολικά 93 πόντους σε 6 αγώνες (15,5 μ.ο.). Έτσι, προσπερνά στη σχετική κατάταξη τον Μακένζι Μουρ και τον Βαγγέλη Σακελλαρίου του Πανιωνίου Βίκος Cola, με τον Λαμόντ Μάρεϊ των Τρικάλων B.C. Aries (99) και τον Μάλκολμ Γκρίφιν να είναι οι δύο παίκτες που έχουν σημειώσει ως τώρα στα παιχνίδια της STOIXIMAN.GR Basket League περισσότερους πόντους από τον ίδιο.

4ος σε ριμπάουντ, κλεψίματα

Παράλληλα είναι 2ος πιο εύστοχος παίκτης στις βολές, με 25, έχοντας 1 μόλις λιγότερο από τον πρώτο της σχετικής λίστας, Ανδρέα Χριστοδούλου του Ρεθύμνου Cretan Kings, αλλά κι ο 5ος πιο εύστοχος στα δίποντα, με 28 συνολικά. Είναι, ταυτόχρονα, 4ος στην κατηγορία των ριμπάουντ, έχοντας μαζέψει συνολικά 39 και 4ος στα κλεψίματα με 10.

Τέλος, είναι 5ος στη λίστα των παικτών με τα περισσότερα κερδισμένα φάουλ (27), σε μία κατηγορία όπου στη 4η θέση βρίσκεται ένας άλλος αθλητής της ομάδας μας, ο Τζαχί Κάρσον, ο οποίος στα πρώτα 6 παιχνίδια του στο ελληνικό Πρωτάθλημα έχει κερδίσει στο σύνολο 30 φάουλ από αντιπάλους του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος