FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Στατιστικά στοιχεία από τον αγώνα με Φάρο

Ημερομηνία: 18-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Κόροιβος στην επίσημη σελίδα του ανήρτησε στατιστικά και λοιπά στοιχεία στον απόηχο της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Γ.Λ. Φάρο για την 9η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League. Παρά τη νέα εκτός έδρας ήττα, ο Κόροιβος στη Λάρισα κατέγραψε ένα ιστορικό ρεκόρ, σε ό,τι αφορά τα χρόνια της παρουσίας του στη Basket League. Ειδικότερα, τα 16 κλεψίματα που ολοκλήρωσαν οι παίκτες του Ντίνου Καλαμπάκου ήταν τα πιο πολλά που έχει σημειώσει η ομάδα σε αγώνα πρωταθλήματος από το 2014 κι έπειτα, με προηγούμενη κορυφαία επίδοση τα 12 στην περσινή εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

– Ο Μάρκους Πόσλεϊ προσέθεσε μία ακόμη σπουδαία επιθετικά εμφάνιση στο ενεργητικό του το Σάββατο. Σταμάτησε στους 24 πόντους και πλέον είναι 3ος σκόρερ της Basket League, με 135 στο σύνολο (15 πόντους μ.ο.), ξεπερνώντας μάλιστα στη σχετική λίστα το συμπαίκτη του Κουέντον ΝτεΚόζι και μένοντας πίσω μόνο από τον Βαγγέλη Σακελλαρίου (139) του Πανιωνίου Βίκος Cola και τον Μάλκολμ Γκρίφιν (153) του Κολοσσού H Hotels. Παράλληλα, ο πρώην αθλητής του κολλεγίου St. Bonaventure είναι ο 2ος πιο εύστοχος στα τρίποντα στο Πρωτάθλημα, έχοντας πετύχει συνολικά 21.

– Ρεκόρ καριέρας για τον Σακίλ Χάινς στο σκοράρισμα στη Basket League. Ο 24χρονος φόργουορντ, απέναντι στον Γ.Λ. Φάρο πέτυχε 18 πόντους, 2 περισσότερους από όσους είχε σημειώσει στην αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο Βίκος Cola, που συνιστούσαν και την καλύτερή του επιθετική επίδοση στην Ελλάδα.

– Ρεκόρ καριέρας για τον Διονύση Σκουλίδα στις τελικές πάσες, με τις 4 ασίστ που μοίρασε στους συμπαίκτες του στη Λάρισα, καθώς είχε από 2 στους αγώνες με Άρη (1η αγ.), Λαύριο Megabolt (6η αγ.) και Ολυμπιακό (7η αγ.) με τη φανέλα του Κόροιβου φέτος, ενώ 2 ασίστ είχε μοιράσει σε δύο περιπτώσεις κατά την περσινή περίοδο με την ΑΕΚ.

– Ο Άαρον Ράουντρι είχε ένα μπλοκ στον αγώνα με τον Γ.Λ. Φάρο κι έτσι έγινε ο 6ος παίκτης κατά την τετραετή διαδρομή του Κόροιβου στη Basket League που φτάνει σε διψήφιο αριθμό κοψιμάτων. Ταυτόχρονα, ο Αμερικανός φόργουορντ βρίσκεται στη 4η θέση της εν λόγω στατιστικής κατηγορίας στο πρωτάθλημα συνολικά (με 10).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος