FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Οι αντίπαλοι στην Α2

Ημερομηνία: 07-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ανακοίνωση της ΚΑΕ για οριστική συμμετοχή στην Κατηγορία

Δεκαπέντε αντιπάλους θα βρει απέναντί του ο Κόροιβος στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Αυτές είναι τα Τρίκαλα που υποβιβάστηκαν επίσης από τη Basket League, Απόλλων Πατρών, Μαρούσι, Ψυχικό, Εθνικός Πειραιά, Αμύντας Δάφνης-Υμηττού, Ηρακλής Θεσσαλονίκης, Ερμής Αγιάς Λάρισας, Καρδίτσα, Δόξα Λευκάδας, Καστοριά που παρέμειναν φέτος και  Ιωνικός Νίκαιας, Καβάλα, Χ. Τρικούπης Μεσολογγίου και Διαγόρας Δρυοπιδέων Αιγάλεω που ανέβηκαν από τη Β΄ Εθνική. Τριάντα δηλαδή αγωνιστικές σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, όπου επιτρέπεται μόνο ένας ξένος παίκτης.

Στη  Basket League προβιβάζεται απευθείας ο πρώτος και παίζουν στα πλέι-οφ τέσσερις ομάδες (από τη 2η ως την 5η θέση) για άλλο ένα εισιτήριο ανόδου.

Στη Β΄ Εθνική υποβιβάζονται απευθείας οι δυο τελευταίοι (16ος και 15ος ), ενώ παίζουν στα πλέι-άουτ τέσσερις ομάδες (από την 11η έως την 14η θέση) για άλλες δυο θέσεις υποβιβασμού στη Β’ Εθνική και δυο παραμονής στην Α2 Εθνική.

«Οριστικά στην Α2»

Ο Κόροιβος στην ανακοίνωσή του στις 16 Μαΐου έγραφε στο τέλος χαρακτηριστικά «δεν θα αργήσει η ώρα της μεγάλης επιστροφής», οπότε ήταν σίγουρο πως θα συμμετάσχει κανονικά στην Α2 και θα προσπαθήσει να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός. Άλλωστε, οι άνθρωποι της ομάδας είναι έμπειροι στο άθλημα, γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα και αναμένουμε εντός των ημερών να γίνουν γνωστές οι πρώτες κινήσεις τους ενόψει της νέας σεζόν. Αυτό επιβεβαιώθηκε και με επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ χθες το πρωί, στην οποία αναφέρεται κατηγορηματικά ότι η ομάδα θα συμμετάσχει οριστικά και αμετάκλητα στην Α2.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΚΑΕ Κόροιβος ξεκαθαρίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι η συμμετοχή της ομάδας μας στο Πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας είναι οριστική και αμετάκλητη, όπως επίσης η απόφαση και ο στόχος να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο, αντάξιο της ιστορίας και της διαδρομής του συλλόγου.

Δε συρόμαστε πίσω από γεγονότα και εξελίξεις, αλλά εμείς οι ίδιοι σχεδιάζουμε το μέλλον της ομάδας μας.

Οι συζητήσεις για τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό και συνεχίζονται και σχετικές ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν το προσεχές χρονικό διάστημα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος