FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: «Κλειδί» η άμυνα

Ημερομηνία: 16-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Την 4η καλύτερη επίθεση της Basket League έχει το Λαύριο

Ο Κόροιβος έχει αφήσει πίσω του τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ και έχει προσηλωθεί στον αγώνα  με το Λαύριο, το προσεχές Σάββατο στις 6.30μ.μ., στο κλειστό της  Ήλιδας. Αυτό θα είναι το τέταρτο εντός έδρας παιχνίδι για την ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου, που θα επιδιώξει, με τη βοήθεια των φιλάθλων της,  να διατηρήσει απόρθητο το κάστρο της και να κάνει το 4 στα 4 στην Αμαλιάδα. Το Λαύριο έχει τρεις νίκες.  Επί της Κύμης εντός, στο Ρέθυμνο και μάλιστα με 22 πόντους διαφορά (!) και επί του Κολοσσού εντός με 18 πόντους διαφορά. Και  δύο ήττες, στα Τρίκαλα και από τον Άρη εντός,  στον πόντο. Πρόκειται δηλαδή για μια ομάδα που στη μέρα της μπορεί να κερδίσει οπουδήποτε  και το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο για τους κυανόλευκους της Ηλείας.

Κάτω από τους 80 πόντους

Το Λαύριο έχει την 4η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, μετά τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και τον Προμηθέα, σκοράροντας 80 πόντους κατά μέσο όρο! Κάτι που σημαίνει ότι ο Κόροιβος καλείται να βγάλει ενέργεια στην άμυνα και να καθηλώσει τον αντίπαλο κάτω από τους 80 πόντους, ώστε να έχει πολλές ελπίδες για τη νίκη. Ο Αμερικανός φόργουορντ Μακένζι Μουρ είναι το πρώτο βιολί του Λαυρίου, με 15 πόντους κατά μέσο όρο, ενώ ο γκαρντ Τζαμάλ Νίξον έχει 10.8 με 35% στα τρίποντα και ο έτερος γκαρντ Στίβεν Γκρέι πετυχαίνει 10 πόντους ανά αγώνα μέχρι στιγμής,  με 33% στα τρίποντα. Το θετικό για τον Κόροιβο είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Ντίνου Καλαμπάκου, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του καταστρώνουν τα πλάνα τους για να «πλήξουν» το Λαύριο και να πετύχουν την 4η νίκη τους στη Basket League.

Τα εισιτήρια του αγώνα

Η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ξεκίνησε την Τρίτη από τα γραφεία της ΚΑΕ Κόροιβος (Ελευθερίου Βενιζέλου 12, 2ος όροφος) και ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα: www.viva.gr.  Την ημέρα του αγώνα η διάθεση του εισιτηρίων θα πραγματοποιείται κανονικά από τα γραφεία της ΚΑΕ ως το μεσημέρι και στη συνέχεια θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια στο γήπεδο από τις 16:30.

Αναλυτικά οι τιμές

-Διαζώματα Α1, Α2, Α5: 10 ευρώ

-Διάζωμα Α6 (φιλοξενούμενοι): 10 ευρώ

-Διαζώματα Α3, Α4: 15 ευρώ

-Κερκίδα Β: 5 ευρώ κοινωνικό εισιτήριο

-Κερκίδα Β: Δωρεάν είσοδος για μαθητές και φοιτητές

Όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ «παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προγραμματίζουν την προσέλευσή τους στο γήπεδο τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης, προκειμένου να αποφεύγεται η συμφόρηση και οι μεγάλες καθυστερήσεις κατά την έκδοση εισιτηρίων και κατά την είσοδό τους από τις Θύρες. Παρακαλούνται, επίσης, οι νεαροί μαθητές καθώς και οι φοιτητές να προβούν έγκαιρα στην έκδοση του δωρεάν εισιτηρίου, για την προσέλευσή τους στο γήπεδο».

*Την Τρίτη, ο τεχνικός του Κοροίβου, Ντίνος Καλαμπάκος, είχε γενέθλια και η διοίκηση του ευχήθηκε μέσω της επίσημης σελίδας της ομάδας στο facebook: «Η οικογένεια του Κόροιβου εύχεται χρόνια πολλά, με υγεία, χαμόγελο και πολλές επιτυχίες στον προπονητή της ομάδας μας, Ντίνο Καλαμπάκο, που έχει σήμερα τα γενέθλιά του».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος