FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Κανένα θέμα με Καλαμπάκο

Ημερομηνία: 20-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ορίζεται το μπάτζετ-Πολύ δύσκολη η παραμονή Γκότσερ

Κυριακάτικο δημοσίευμα αθηναϊκού μπασκετικού site έκανε λόγο για επιμονή του Απόλλωνα Πατρών να κλείσει (!) το Ντίνο Καλαμπάκο για προπονητή, αλλά δεν τίθεται τέτοιο θέμα, όπως μας διαβεβαίωσε ο ίδιος ο 53χρονος τεχνικός, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του. Ο Ντίνος Καλαμπάκος, ως γνωστόν, έχει συμφωνήσει με τον Κόροιβο από το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου και αυτό μας υπενθύμισε και ο ίδιος! Μάλιστα, στις 18 Μαΐου, ο αμαλιαδίτικος σύλλογος  είχε ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Κατά τα άλλα, στα τέλη του μήνα αναμένεται να οριστεί το μπάτζετ του Κοροίβου για τη νέα σεζόν, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν να ακούσουν το ποσό από το τηλεοπτικό συμβόλαιο, αλλά και τις εξελίξεις με τις επαφές που έχουν γίνει με Ηλείους επιχειρηματίες και γενικότερα τους χορηγούς. Ως εκ τούτου, στις αρχές Ιουλίου θα ξεκινήσουν οι επαφές με παίκτες έτσι ώστε να αρχίσει να επανδρώνεται το ρόστερ.

Οδεύει προς Βέλγιο ο Γκότσερ

Αναφορικά με τους τρεις Έλληνες που είχαν ενεργό ρόλο στο περασμένο πρωτάθλημα, Αντώνη Μιχάλογλου, Γιάννη Σαχπατζίδη και Αλέξανδρο Σπυριδωνίδη, οι δύο πρώτοι είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα συνεχίσουν στην ομάδα. Όσο για τον Σπυριδωνίδη, εναπόκεινται στις προθέσεις του η παραμονή του ή όχι στην Αμαλιάδα, μετά την πρόταση που θα του γίνει.

Εξάλλου, ο Τόντρικ Γκότσερ, έχει πολύ καλή οικονομική πρόταση από το Βέλγιο και θεωρείται πολύ δύσκολο έως απίθανο να συνεχίσει στον Κόροιβο, που δεν μπορεί να κάνει τόσο μεγάλη υπέρβαση για τον 24χρονο Αμερικανό γκαρντ.  Το μπάτζετ για κάθε παίκτη θα είναι συγκεκριμένο και ο αμαλιαδίτικος σύλλογος θα κινηθεί στα χνάρια της περσινής σεζόν, με την ελπίδα πως οι επιλογές που θα γίνουν θα είναι ξανά επιτυχημένες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος