FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος – Καλαμπάκος: «Γυρίσαμε τον Τιτανικό»

Ημερομηνία: 19-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

koroivos-kalampakos

Με τρομερή γλαφυρότητα, θέλησε να περιγράψει την εμφάνιση των παικτών του στο Κλειστό της Κανήθου κόντρα στην Κύμη ο Ντίνος Καλαμπάκος. Ο προπονητής του Κοροίβου, απέδωσε τα εύσημα στην ομάδα από την Εύβοια για την νίκη της, ενώ στάθηκε στην ανάγκη να αγωνίζεται το σύνολό του για ολόκληρη την περιοχή που εκπροσωπεί.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Κατ’ αρχάς να πούμε συγχαρητήρια στην Κύμη και στον Βασίλη Μπρατσιάκο για την ομάδα του. Ξέραμε ότι πέρναγαν κάποιες δυσκολίες, νομίζω ότι αυτή η νίκη είναι εφαλτήριο για να αισθανθούν όλη εδώ στην Κύμη, μια ομάδα καινούρια στην κατηγορία, λίγο καλύτερα.

Τώρα όσον αφορά την δική μου ομάδα, εδώ γυρίσαμε πάλι ταινία, γυρίσαμε τον Τιτανικό. Θα πω ένα πράγμα για να μην λέω δικαιολογίες, αυτό που παρουσίασε αυτήν την στιγμή ο Κόροιβος δεν είναι ομάδα αυτής της κατηγορίας. Ελπίζω με πολύ δουλειά να καταφέρουμε να γίνουμε ομάδα αυτής της κατηγορίας. Μάλλον μας έκαναν και πολύ κακό οι νίκες που κάναμε στο κύπελλο.

Νομίσαμε ότι ήμαστε καλύτεροι από αυτό που πραγματικά ήμαστε και ήρθαμε εδώ και φάγαμε τέτοια σφαλιάρα! Ελπίζω να τη διαχειριστούμε τουλάχιστον καλά. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, θα μπορούσαμε να βρούμε χιλιάδες, αλλά δεν υπάρχουν. Ούτε οι τραυματίες, ούτε οι διακοπές. Εγώ πίστευα ότι ήμαστε ομάδα, αυτό το πράγμα που παρουσιάσαμε σήμερα δεν ήταν ομάδα, ήταν κάτι άλλο.

Προσπαθούμε να παλέψουμε να δώσουμε σε μια πόλη μια ευχαρίστηση, μια υπερηφάνεια. Δεν νομίζω κανείς σε όλο τον νομό μας να είναι υπερήφανος για αυτό το πράγμα που θα διαβάσει και που ευτυχώς δεν είδε. Μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα για τις στατιστικές, για ότι κάναμε περισσότερα σουτ εμείς αλλά δεν βάλαμε τίποτα, για ότι η Κύμη σούταρε με πάνω από 50% σε δίποντα και τρίποντα. Όλα αυτά όμως είναι θέμα ικανότητας των παιδιών της Κύμης, αλλά και δικής μας ατσαλοσύνης. Τέλος να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Βασίλη Μπρατσιάκο, με έχει στο +1 πλέον, να έχει ηρεμία να συνεχίσει την καλή δουλειά του».

“Ίσως μας αποσυντόνισε η διακοπή”

Από την πλευρά του, ο Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης είπε τα εξής: «Ξεκινήσαμε πολύ νωθρά. Ήμασταν λίγο άτσαλοι στην αρχή του παιχνιδιού, κατά την διάρκεια όμως βελτιωθήκαμε και αρχίσαμε να ανακάμπτουμε κάπως στη δεύτερη περίοδο. Παρ’ όλα αυτά υπήρχε μια διακοπή στο παιχνίδι για περίπου μία ώρα και χάσαμε κάπως το μυαλό μας. Ίσως αυτό ήταν κάτι που μας αποσυντόνισε, δεν συνεχίσαμε στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου από εκεί που το αφήσαμε και φυσικά δεν μπήκαμε ποτέ ξανά στο παιχνίδι».

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος