FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Εισιτήρια διαρκείας β΄ γύρου στη μισή τιμή!

Ημερομηνία: 11-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Κόροβος ανακοίνωσε πως διαθέτει εισιτήρια διαρκείας για τους έξι εντός έδρας αγώνες του β΄ γύρου με έκπτωση 50% σε σχέση με τις καλοκαιρινές τιμές. Μια σπουδαία προσφορά από την ΚΑΕ, καθώς στο β΄ γύρο υπάρχουν τα μεγάλα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση του Κοροίβου

Η ΚΑΕ Κόροιβος σου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις όλους τους εντός έδρας αγώνες της στο δεύτερο γύρου της STOIXIMAN.GR Basket League 2017-18 αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας με 50% έκπτωση σε σχέση με τις καλοκαιρινές τιμές.

Η μεγάλη δύναμη της ομάδας μας και φέτος είναι ο 12ος παίκτης, ο κόσμος μας! Η έδρα μας έχει κερδίσει για άλλη μία χρονιά τις εντυπώσεις του μπασκετικού κοινού σε όλη την Ελλάδα. Οι εξέδρες του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου Ήλιδας είναι σχεδόν γεμάτες σε κάθε παιχνίδι. Η υποστήριξη των φιλάθλων μας έχει συμβάλλει σημαντικά στη θετική πορεία της ομάδας, προκειμένου να επιτευχθεί και φέτος ο στόχος μας!

Τώρα, έχεις την ευκαιρία να αγοράσεις το εισιτήριο διαρκείας σου για το δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος στη μισή τιμή. Για να έχεις τη δική σου θέση στο Κλειστό, να φωνάξεις μαζί μας «ΚΟΡΟΙΒΑΡΑ ΟΛΕ», να στηρίξεις την ομάδα που κάνει περήφανη όλη την Ηλεία στους υπόλοιπους εντός έδρας αγώνες και όλοι μαζί να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία!

Για πληροφορίες κι αγορά εισιτηρίων διαρκείας επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο του αρμόδιου τμήματος, κ. Αντρέα Μπουλμπασάκο (τηλέφωνο: 694 599 9573).

Τιμές & κατηγορίες Εισιτηρίων Διαρκείας Β’ Γύρου:

Βασικές κατηγορίες εισιτηρίων ανά διάζωμα:

Α1 – 75 ευρώ
Α2 – 75 ευρώ
Α5 – 75 ευρώ

Α3 – 100 ευρώ
Α4 – 100 ευρώ

*Στο διάζωμα Α6 δε διατίθενται εισιτήρια διαρκείας, καθώς προορίζεται για τη φιλοξενία φιλάθλων της αντιπάλους ομάδας στους εντός έδρας αγώνες.

Κατηγορία οικογενειακών εισιτηρίων:

Αφορά τη δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου διαρκείας, σε συγκεκριμένα διαζώματα του γηπέδου, για κηδεμόνες και παιδιά ή και μόνο για συζύγους, σύμφωνα με τις παρακάτω τιμές:

Α1, Α2, Α5 – 75 ευρώ Μπαμπάς / 50 ευρώ Μαμά / 25 ευρώ (για κάθε) Παιδί

Κατηγορία κοινωνικών εισιτηρίων:

Αφορά τη δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου διαρκείας από φοιτητές, πολυτέκνους κι ανέργους, με απαραίτητη την προσκόμιση των σχετικών δικαιολογητικών εγγράφων:

Κερκίδα Β – 25 ευρώ

Πρόγραμμα εντός έδρας αγώνων Β’ Γύρου:

15η αγωνιστική: ΚΟΡΟΙΒΟΣ-Ρέθυμνο Creta Kings
18η αγωνιστική: ΚΟΡΟΙΒΟΣ-ΑΕΚ
20η αγωνιστική: ΚΟΡΟΙΒΟΣ-Ολυμπιακός
22η αγωνιστική: ΚΟΡΟΙΒΟΣ-Γυμναστικός Λάρισας Φάρος
24η αγωνιστική: ΚΟΡΟΙΒΟΣ-Παναθηναϊκός Superfoods
26η αγωνιστική: ΚΟΡΟΙΒΟΣ-Τρίκαλα BC Aries


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος