FOLLOW US: facebook twitter

Κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ημερομηνία: 06-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

ioakeimidis-koroivos

Ο Κόροιβος υποδέχεται σήμερα τον έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης

Ο Κόροιβος φιλοξενεί σήμερα στις 5 το απόγευμα τον Παναθηναϊκό για τη 16η αγωνιστική της Basket League. Ένα μεγάλο παιχνίδι για τον αμαλιαδίτικο σύλλογο, απέναντι στον έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης και την ομάδα με τους περισσότερους εγχώριους τίτλους στο άθλημα του μπάσκετ. Οι παίκτες του Ντίνου Καλαμπάκου, χωρίς άγχος θα επιδιώξουν μια καλή εμφάνιση και από κει και πέρα θα διεκδικήσουν το ποσοστό νίκης που τους αναλογεί. Μπορεί αυτό να είναι μικρό, αλλά στον αθλητισμό τα πάντα μπορούν να συμβούν και δεν υπάρχουν ανίκητες ομάδες. Οι κυανόλευκοι λοιπόν θα προσπαθήσουν να βάλουν δύσκολα στους «πράσινους», παίζοντας καλή άμυνα και μπλοκάροντας τα επιθετικά ατού τους, τον φορμαρισμένο Ρίβερς και τους ευρισκόμενους σε πολύ καλή κατάσταση, Τζέιμς και Σίνγκλετον. Ο Παναθηναϊκός, έχει μεν διαφορά δυναμικότητας σε σχέση με τον Κόροιβο, αλλά δεν είναι άτρωτος, όπως έδειξε και στο παιχνίδι με τον Προμηθέα στην Πάτρα, όπου κέρδισε μόλις τρεις πόντους στο τέλος και ενώ έχανε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Κοντολογίς, ο Κόροιβος δεν έχει παρά να παλέψει, χωρίς φόβο αλλά με πάθος απέναντι στον μεγάλο του αντίπαλο και αν κοντράρει στα ίσα τους «πράσινους», μόνο κέρδος θα έχει ενόψει και της δύσκολης συνέχειας. Το κλειστό της Αμαλιάδας θα είναι κατάμεστο σήμερα, αφού ελάχιστα εισιτήρια έχουν απομείνει και αυτά αναμένεται να  εξαντληθούν σήμερα το πρωί. Οι φίλαθλοι που θα σπεύσουν σήμερα στα γραφεία του Κοροίβου για εισιτήριο, θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον αριθμό ΑΜΚΑ.

«Βasket Αγάπης»

Ο Δήμος Ήλιδας και η ΚΑΕ Κόροιβος συμμετέχουν και φέτος ενεργά στην κοινωνική δράση «Basket Αγάπης» που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό της Αμαλιάδας, στο πλαίσιο του αγώνα Κόροιβος – Παναθηναϊκός SUPERFOODS. Η δράση που διοργανώνεται από τον ΕΣΑΚΕ και τον Μεγάλο Χορηγό της Basket League, την Stoiximan.gr, έχει  ως στόχο τη στήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Μέχρι στιγμής η συγκεκριμένη δράση έχει πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία σε πέντε μεγάλες πόλεις της χώρας, προσφέροντας στις Κοινωνικές Δομές Σίτισης και Στέγασης των Δήμων, αλλά και σε Ιδρύματα. Ο ΕΣΑΚΕ και η Stoiximan.gr προσφέρουν περισσότερες από 100 σακούλες τροφίμων, ενώνοντας τις δυνάμεις τους με τον Δήμο Ήλιδας και την ΚΑΕ Κόροιβος για το κοινό καλό. Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος και η μοναδική ομάδα που εκπροσωπεί το Νομό μας στα σαλόνια της  Basket League, καλούν τους φιλάθλους της Ηλείας να συνεισφέρουν και αυτοί με τρόφιμα μακράς διαρκείας και με ό,τι άλλο έχουν τη δυνατότητα.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΕΣΑΚΕ, η Stoiximan προσφέρει σήμερα το ποσό των 1.500 ευρώ για αγορά τροφίμων και το ποσό των 1.000 ευρώ το οποίο αυξάνεται κατά 500 ευρώ με κάθε εύστοχο σουτ στο διαγωνισμό βολών που θα πραγματοποιηθεί  στο ημίχρονο του αγώνα, ενώ στη συνέχεια ένας παίκτης του Κοροίβου και ένας του Παναθηναϊκού SUPERFOODS θα σουτάρουν από το κέντρο του γηπέδου για να διπλασιαστεί το ποσό!

Ο Κόροιβος και ο Δήμος Ήλιδας καλούν  τους φιλάθλους να γίνουν εθελοντές στο «BASKET ΑΓΑΠΗΣ», προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, τα οποία θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες του Δήμου Ήλιδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος