FOLLOW US: facebook twitter

Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαλιάδας: Τιμές αδειών θήρας για τη σεζόν 2018-2019

Ημερομηνία: 01-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

Έπειτα από την υπογραφή της Υπουργικής απόφασης η οποία καθορίζει τα τέλη υπέρ του Δημοσίου, αλλά και τις τακτικές εισφορές υπέρ των Κυνηγετικών Οργανώσεων, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαλιάδας, ανακοινώνει τις τιμές που θα ισχύσουν για τις άδειες θήρας στο σύλλογο  για την φετινή Κυνηγετική περίοδο.

Ο πρόεδρος κ. Κώστας Μουσάς τονίζει ότι «Άλλωστε είχαμε δεσμευτεί ως Δ.Σ. πως θα

προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο την διατήρηση του κόστους των αδειών στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα για την φετινή περίοδο κυνηγίου, με αφορμή και την μη επιβολή της έκτακτης εισφοράς υπέρ της Γ΄Κ.Ο.Π. προσπαθώντας να επιβάλλουμε την χαμηλότερη δυνατή έκτακτη εισφορά υπέρ του συλλόγου μας, σεβόμενοι τα χρήματα των κυνηγών μελών μας, αλλά και αναγνωρίζοντας τις δύσκολες μέρες που διανύουμε όλοι. Έτσι, βάζοντας πλάτη για ακόμα μια χρονιά σε οτιδήποτε χρειαστεί ο σύλλογος μας, και με εθελοντική προσφορά σε όλες τις ανάγκες που θα προκύψουν μειώσαμε τις τιμές κατά  5 ευρώ σε σχέση με τις τιμές των τελευταίων ετών. Οπότε οι τιμές που θα ισχύουν για φέτος είναι  :

Τοπική 93 ευρώ

Περιφερειακή 113 ευρώ

Γενική 143 ευρώ.

Παράλληλα, φέτος κάθε κυνηγός που θα θεωρήσει την άδειά του στο σύλλογο μας, θα έχει την δυνατότητα να επωφεληθεί μέχρι και 30 ευρώ ακόμα.

Αυτό θα επιτευχθεί μέσω της αποκλειστικής προσφοράς για τον σύλλογό μας από τον εισαγωγέα κυνηγετικών Αρβύλων κ. Μαυρογιάννη, ο οποίος φέτος μας έκανε την τιμή να μας παραχωρήσει εκπτωτικά κουπόνια για αγορά κυνηγετικών αρβύλων των εταιρειών που εισάγει από την Ιταλία. Έτσι κάθε κυνηγός μέλος του συλλόγου μας, με την θεώρηση της άδειάς του στο σύλλογο μας, θα παίρνει και από ένα κουπόνι αριθμημένο το οποίο θα του δίνει την δυνατότητα να έχει όφελος μέχρι και 30 ευρώ ανάλογα την αξία των αρβύλων που θα επιλέξει.

Η θεώρηση των αδειών ελπίζουμε πως θα ξεκινήσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας ή το πολύ το αργότερο μέχρι τις αρχές της επόμενης.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος