FOLLOW US: facebook twitter

Κρατούμενος στη ΓΑΔΑ ο Μπαρμπαρούσης: Γύρισε στην Αθήνα… άνετος με το βουλευτικό αυτοκίνητο

Ημερομηνία: 18-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Με το βουλευτικό αυτοκίνητο γύρισε στην Αθήνα ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, ο οποίος οδηγήθηκε σήμερα Δευτέρα στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί για προπαρασκευή εσχάτης προδοσίας και επικίνδυνη οδήγηση.

Αναλυτικότερα, ο Μπαρμπαρούσης οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι και ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη. Μέχρι τότε ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής θα παραμείνει κρατούμενος στη ΓΑΔΑ.

Ο Μπαρμπαρούσης, με ισχυρή αστυνομική συνοδεία οδηγήθηκε από το κτίριο της ΓΑΔΑ στο Πρωτοδικείο Αθηνών. Εξερχόμενος από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής φώναξε «η Μακεδονία είναι Ελληνική». Εκεί παρέμεινε για λίγα λεπτά για να του απαγγείλει κατηγορίες ο εισαγγελέας και λίγο πριν τη μία το μεσημέρι, οδηγήθηκε και πάλι σιδηροδέσμιος στη ΓΑΔΑ.

Σε βάρος του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, έχουν σχηματιστεί δυο δικογραφίες με βαρύτατες κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, η μια για την έκκληση του σε πραξικόπημα και η άλλη για την ριψοκίνδυνη οδήγηση που έθεσε σε κίνδυνο τις ζωές τόσο των αστυνομικών όσο και των υπόλοιπων οδηγών.

Παρά την αρχική πληροφορία ότι ο βουλευτής συνελήφθη σε σπίτι φίλου του στην Πεντέλη, η σύλληψη τελικά έγινε στην οικεία του στο Πάτημα Χαλανδρίου.

Οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής τον εντόπισαν εκεί, τον κύκλωσαν και ο Μπαρμπαρούσης παραδόθηκε χωρίς αντίσταση.

Πηγή: huffingtonpost.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος