FOLLOW US: facebook twitter

Κρέστενα: Παρουσιάστηκαν Κέντρο Κοινότητας και Κοινωνικό Παντοπωλείο

Ημερομηνία: 18-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

Παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Δευτέρα, η ημερίδα για την παρουσίαση του ρόλου και της λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας και του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ανδρίτσαινας Κρεστένων στο χώρο της πρώην Μαθητικής Εστίας Κρεστένων.

Έγινε η συνοπτική παρουσίαση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α), σε ότι αφορά τις  προϋποθέσεις καταβολής του και δόθηκαν επίσης διευκρινήσεις.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, εναρκτήρια ομιλία και χαιρετισμό πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, Σάκης Μπαλιούκος, ενώ σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν  ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ηλείας, Γιάννης Κουτσούκος, o Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, Γιώργος Γεωργιόπουλος και o Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Παναγιώτης Μπράμος

Την ημερίδα παρακολούθησαν επίσης Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, Φορείς του Δήμου, εκπρόσωποι διαφόρων Συλλόγων και Υπηρεσιών του Δήμου καθώς και απλοί Δημότες οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δύο αυτές νέες Δομές.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος