FOLLOW US: facebook twitter

Κουρτέσι-Πηνεία 3-2: Πρώτη νίκη με ανατροπή

Ημερομηνία: 23-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Κουρτέσι νίκησε 3-2 την Πηνεία στο ντέρμπι των ουραγών και αυτή ήταν η πρώτη του νίκη στο γήπεδο (είχε 3 βαθμούς από το ματς με τον Αμπελόκαμπο). Η ομάδα της Πηνείας ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 30’ με τον Χριστόπουλο, ενώ ο ΑΠΟΚ ισοφάρισε στο 32’ με τον Σωτηρόπουλο.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν και πάλι στο 40’ με τον Κανδυλιώτη, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 44’ με πέναλτι του Κωστόπουλου. Τη νίκη στην ομάδα του Γιάννη Καραλάγα, έδωσε ο Κουλούρης στο 70’, ενώ η ομάδα του Ανδρέα Κορμπάκη έχασε πέναλτι στο 90’ με τον Κ. Λιακόπουλο (απέκρουσε ο Ψυχογιός).

Το Κουρτέσι τελείωσε τον αγώνα με 9 παίκτες, αφού αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη ο Δ. Κουργιαλάς και ο Κουρλός.  Η Α.Ε. Πηνείας φωνάζει για το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε το Κουρτέσι.
Κουρτέσι: Ψυχογιός, Φιλιππακόπουλος, Σωτηρόπουλος Ι., Δημητρουλόπουλος, Κόστα, Λυκουργιώτης , Κωστόπουλος Ανδρ., Κουρλός, Κουλούρης (74’ Καπώνης Α.), Καπώνης Κ., Σωτηρόπουλος Γ. (50’ Κουργιαλάς Σ.).

Α.Ε. Πηνείας: Ματλής, Αργυρόπουλος, Λιακόπουλος Κ., Κανδυλιώτης, Βλασσόπουλος, Παρασκευόπουλος Β., Χριστακόπουλος, Χριστόπουλος (65’ Γαλάνης), Κουτσόπουλος (70’ Λιακόπουλος Δ.), Μίχα (80’ Παρασκευόπουλος Ι.), Ρούγκο .


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος