FOLLOW US: facebook twitter

Κουρτέσι-Ξενοφών 1-0: Η… καθιερωμένη ενέδρα!

Ημερομηνία: 29-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Φάση από το παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον σκόρερ Ανδρέα Κωστόπουλο και τον Ντέγιαν Μιλοσέσκι.

Τέταρτη σερί εντός έδρας νίκη του ΑΠΟΚ επί του Ξενοφώντα

Ο ΑΠΟΚ κάθε χρόνο στήνει στο Κουρτέσι ενέδρα στον Ξενοφώντα, που δεν λέει να περάσει από εκεί. Η παράδοση συνεχίστηκε το Σάββατο, με την μαχητική ομάδα του Γιάννη Καραλάγα να κερδίζει 1-0 και να κάνει μεγάλο βήμα παραμονής στην Α1 Κατηγορία. Ήταν η τέταρτη διαδοχική εντός έδρας νίκη του ΑΠΟΚ επί του Ξενοφώντα, από τη σεζόν 2014-2015. Έτσι, η ομάδα των Κρεστένων έπεσε στην 6η θέση μετά και την αφαίρεση 6 βαθμών από την ένσταση της Νίκης Τραγανού.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με ωραίο φάουλ-γκολ του Ανδρέα Κωστόπουλου  στο 15΄. Τρία λεπτά νωρίτερα ο Μπακατσέλος είχε σημαδέψει το δοκάρι του Ψυχογιού, ενώ στο 20΄ ο Ντίνος Καπώνης έχασε ευκαιρία για το 2-0. Στο 30΄ και στο 43΄ ο Παναγόπουλος δεν κατάφερε να νικήσει τον Ψυχογιό.

Στην επανάληψη η ομάδα του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου είχε την εδαφική υπεροχή και χάθηκαν επίσης κάποιες ευκαιρίες, με μεγαλύτερη στο 90΄ όπου ο Αναμουρλίδης είδε την προσπάθειά του να σταματά στο δοκάρι. Ο Ξενοφών διαμαρτύρεται για δύο φάσεις πέναλτι στο α΄ μέρος, σε ανατροπή των Κωνσταντόπουλου, Παναγόπουλου.

 

ΑΠΟΚ: Ψυχογιός, Φιλιππακόπουλος, Γ. Σωτηρόπουλος, Δημητρουλόπουλος, Π. Κωστόπουλος (65’ λ.τρ. Αλ. Καπώνης), Κόστα, Α. Κωστόπουλος, Κουρλός (90’ Αλ. Α. Καπώνης),Κουλούρης, Κ. Καπώνης (90’ Κουργιαλάς), Ντούγκας (80’ Γερ. Σωτηρόπουλος)

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Μυλωνάς, Πλατανίτης, Αναμουρλίδης, Δημάκης, Αλεξόπουλος(80’ Μιχαλόπουλος), Κωνσταντόπουλος, Π. Κουτσογιαννάκης, Παναγόπουλος, Μιλοσέσκι, Μπακατσέλος(85’ Σκαλτσάς).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος