FOLLOW US: facebook twitter

Κουρτέσι-Μακρίσια 2-3: Απόδραση με 10 παίκτες

Ημερομηνία: 06-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Α.Ο. Μακρισίων πέτυχε απίστευτο διπλό στο Κουρτέσι (2-3), πετυχαίνοντας τρία γκολ με 10 παίκτες, καθώς στο 25΄ είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα για «θέατρο» ο Πετρόπουλος, σε μια φάση όπου οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν για πέναλτι. Το 0-1 έκανε στο 35΄ ο Μπατζάκας και στο 43΄ έγινε το 0-2 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μούτσου, που κέρδισε ο ίδιος από τον Δημητρoυλόπουλο.

Το Κουρτέσι πίεσε στην επανάληψη αλλά ο Α.Ο.Μ. σκόραρε ξανά στο 72΄ με κεφαλιά του Σταματελάτου. Στο 75΄ σε χέρι αμυνόμενου, ο Ανδρέας Κωστόπουλος μείωσε με πέναλτι σε 1-3 και στο 80΄ ο Αλέξης Καπώνης έκανε το 2-3 που ήταν και το τελικό σκορ, καθώς στα τελευταία λεπτά, παρότι πίεσε ο ΑΠΟΚ, δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.  Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για χέρι-πέναλτι αμυνόμενου στο 18΄, σε σέντρα του Καρακίτσου.

 

Κουρτέσι: Ψυχογιός, Γερ. Σωτηρόπουλος, Γ. Σωτηρόπουλος (46΄ Δ. Κουργιαλάς), Δημητρουλόπουλος, Κόστα, Λυκουργιώτης, Α. Κωστόπουλος, Κ. Καπώνης, Κουλούρης, Καρακίτσος (46΄Φιλιππακόπουλος), Κόσκορης (75΄ Αλ. Καπώνης).

Μακρίσια: Τσάμπρας, Γ. Ηλιόπουλος (75’ Αντύπας), Φ. Ηλιόπουλος, Διονυσόπουλος, Τσίτσος, Μπαλαούρας (46’ λ.τρ. Μάζης), Μούτσος, Καββαθάς, Σταματελάτος, Πετρόπουλος, Μπατζάκας (88’ Μπακόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος