FOLLOW US: facebook twitter

Κουρτέσι-Θύελλα 1-1: Ισοπαλία στο 93΄

Ημερομηνία: 04-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Κουρτέσι και Θύελλα μοιράστηκαν τους βαθμούς με την ισοφάριση για τους Πυργιώτες να έρχεται στο 93΄.

Η Θύελλα στο 30΄ έχασε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον Διαμαντάκο, όταν πλάσαρε ξυστά άουτ. Νωρίτερα, στο 15΄ το Κουρτέσι ζήτησε πέναλτι σε επαφή του Βασιλακόπουλου με τον Κώστα Καπώνη, μέσα στην περιοχή. Στο 40΄ ο Αλέξης Καπώνης εκμεταλλεύτηκε γλίστρημα του Κοζοκάρου, μπήκε στην περιοχή αλλά σούταρε λίγο άουτ. Με την έναρξη της επανάληψης, η Θύελλα έμεινε με δέκα παίκτες καθώς ο  Λουίτζι Κοζοκάρου έβρισε τον συμπαίκτη του Μαρίνο Κουβελιώτη.

Στο 75΄ έγινε το 1-0 όταν ο Κόστα εκτέλεσε φάουλ,  ο Βασιλακόπουλος στην προσπάθειά του να διώξει, έκανε κεφαλιά  προς τα πίσω, η μπάλα πήρε φορά προς τη γωνία του τέρματος, απέκρουσε ο Παππάς, αυτή βρήκε στο  δοκάρι και  στην επαναφορά ο Κουλούρης την  έστειλε στα δίχτυα! Η Θύελλα πίεσε στα τελευταία λεπτά κι έφτασε στην ισοφάριση στο 93΄ με κεφαλιά του Ελιοτ από σέντρα του Παπαγεωργίου.

 

Κουρτέσι:  Ψυχογιός, Φιλιππακόπουλος, Ι. Σωτηρόπουλος, Κόστα, Κουρλός, Λυκουργιώτης, Κόσκορης (85΄ Καραβέλας), Κουργιαλάς, Κουλούρης, Κ. Καπώνης , Αλ. Καπώνης (60΄ λ.τρ. Καρακίτσος).

Θύελλα: Παππάς, Παπαγεωργίου, Κοζοκάρου, Βασιλακόπουλος (80΄ Παναγιωτόπουλος), Μπίρμπας, Τζουβάνης, Νεοφώτιστος (46΄ Παπαδάτος), Κουβελιώτης, Διαμαντάκος (70΄ Γ.Ντάβαρης), Καλαντζής (70΄ Αν. Κατσίκης), Έλιοτ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος