FOLLOW US: facebook twitter

Κουρούτα: Κούλουμα όπως . . . καλοκαίρι

Ημερομηνία: 01-03-2017 | Συντάκτης:

kourouta-koulouma-xartaetos-paralia2

Μύρισε … καλοκαίρι την Καθαρά Δευτέρα στην Κουρούτα. Ο καλός καιρός, παρά την αραιή συννεφιά και η υψηλή για το Φεβρουάριο θερμοκρασία που ξεπέρασε τους 20οC, συνέβαλαν στη μαζική έξοδο των πολιτών στο σημείο “φετίχ” του καλοκαιριού. Έτσι η Κουρούτα θύμισε έντονα Αύγουστο, με την παραλία γεμάτη, αλλά για διαφορετικό λόγο.

kourouta-koulouma-xartaetos-paralia1

Εκατοντάδες χαρταετοί σκέπασαν τον ουρανό, μπαμπάδες και μαμάδες με γιους και κόρες να προσπαθούν να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν, ενώ δεν έλειψαν οι αποτυχημένες προσπάθειες – δεν είχε και πολύ αέρα – και τα μπλεξίματα μεταξύ διαφορετικών αετών και σπάγκων.

kourouta-koulouma-xartaetos-paralia3

Το εορταστικό πρόγραμμα του δήμου τράβηξε το δικό του κοινό, πρώτα με τα χορευτικά συγκροτήματα και έπειτα με ζωντανή μουσική. Όσο για τον πάγκο με τα σαρακοστιανά αυτός άδειασε πολύ γρήγορα.

kourouta-koulouma-xartaetos-paralia5

Τα καταστήματα της Κουρούτας γρήγορα γέμισαν και αυτά, από εκείνους που δεν ήλθαν απλά για μια βόλτα αλλά για να περάσουν τη μέρα τους ευχάριστα στο αγαπημένο meeting point της Ηλείας.

kourouta-koulouma-xartaetos-paralia6

Γενικότερα η Καθαρή Δευτέρα στην Κουρούτα κατέδειξε την ανάγκη να έλθουν γρήγορα καλές μέρες γιατί ο κόσμος ανυπομονεί να απολαύσει τις ομορφιές της περιοχής και τη θάλασσα.

kourouta-koulouma-xartaetos-paralia


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος