FOLLOW US: facebook twitter

Κοσμοσυρροή στο λιμάνι της Κυλλήνης: Κορυφώνεται η έξοδος προς Ζάκυνθο και Κεφαλονιά

Ημερομηνία: 14-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

Με πληρότητα που αγγίζει το 100% ταξιδεύουν λίγο πριν το Δεκαπενταύγουστο τα πλοία της γραμμής από Κυλλήνη προς Ζάκυνθο και Κεφαλονιά. Οι δύο δημοφιλείς προορισμοί του Ιονίου συγκεντρώνουν ένα μεγάλο ποσοστό της προτίμησης των ταξιδιωτών, Ελλήνων και ξένων και φέτος.

Η κίνηση αναμένεται να κορυφωθεί στις 24 Αυγούστου με τον εορτασμό του πολιούχου στο Ζάντε, ενώ η Κεφαλονιά βρίσκεται στο επίκεντρο στις 16 Αυγούστου με τον εορτασμό του πολιούχου Αγ. Γερασίμου.

Τις τελευταίες ημέρες στο λιμάνι της Κυλλήνης σχηματίζονται οι γνώριμες ουρές στα εκδοτήρια των εισιτηρίων και στις αποβάθρες, μια εικόνα ζωντάνιας για αυτή τη μεριά της Ηλείας, που αποτελεί την πύλη προς τα δύο νησιά του Ιονίου.

Μιλώντας μας αναπληρωτής διοικητή στο Λιμενικό Τμήμα Κυλλήνης Κωνσταντίνος Καρβουνιάρης, σημείωσε πως «…η κίνηση κορυφώνεται από τις 11 Αυγούστου έως τις παραμονές του Δεκαπενταύγουστου. Βλέπουμε ότι φεύγουν γεμάτα τα πλοία, στο τέλος του μήνα θα δούμε τα στατιστικά στοιχεία. Από τις αρχές Αυγούστου έχει ανέβει αρκετά η κίνηση και από Έλληνες και από ξένους και από γκρουπ».

Ο πράκτορας της Kefalonian Lines, Νίκος Κόλλιας, αναφερόμενος στην κίνηση που παρουσιάζουν τα πλοία της εταιρίας δήλωσε πως «… ενόψει του Δεκαπενταύγουστου η κίνηση είναι αυξημένη από το απόγευμα της Παρασκευής και το μεγάλο κύμα κορυφώνεται τη Δευτέρα και από ΙΧ και από φορτηγά τροφοδοσίας αλλά και λεωφορεία για το προσκύνημα της Παναγίας και του Αγ. Γερασίμου στην Κεφαλονιά. Συγκριτικά με πέρυσι κάποιες ημέρες του Αυγούστου είναι λίγο υποτονικές. Περιμένουμε μεγάλη πληρότητα στα δρομολόγια έως και την Τρίτη. Πληρότητα που αγγίζει και το 100%».

Τέλος ο εκπρόσωπος του Ionian Group Πέτρος Επίσκοπος, είπε σε δηλώσεις του πως «… η κίνηση ενόψει του Δεκαπενταύγουστου είναι αυξημένη. Η πληρότητα αγγίζει το 90% κυρίως τα πρωινά δρομολόγια. Σε σύγκριση με πέρυσι είμαστε σε καλύτερη κατάσταση, πάμε λίγο καλύτερα. Τα δύο νησιά γεμίζουν από Έλληνες και από ξένους. Περισσότερο από ξένους. Και θα κορυφωθεί η κίνηση στους δύο πολιούχους Αγ. Γεράσιμο και Αγ. Διονύσιο και μετά θα αρχίσει να πέφτει η κίνηση»…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος