FOLLOW US: facebook twitter

Κορυφαίες συνεργασίες στο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας: Εγκρίθηκε η μεταφορά της έκθεσης “Faces Forward …into my home”

Ημερομηνία: 29-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Το Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας στο πλαίσιο της διεύρυνσης των καλλιτεχνικών αναζητήσεων, θα φιλοξενήσει το καλοκαίρι την έκθεση φωτογραφικών πορτραίτων με τίτλο «FacesForward …intomyhome» από το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες του Προέδρου κ. Αριστείδη Παναγιωτόπουλου και του καλλιτεχνικού διευθυντή κ. Βασίλη Καψή, εγκρίθηκε από το διοικητικό συμβούλιο του ΕΜΣΤ η μεταφορά της έκθεσης και η υλοποίηση πολιτιστικών και εκπαιδευτικών δράσεων.Στους στόχους του Φεστιβάλ εκτός από τη διαφύλαξη και προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας μας, εντάσσονται και οι προσπάθειες ανάδειξης της σύγχρονης δημιουργίας, η οποία στοχεύει στη προβολή μεγάλων κοινωνικών θεμάτων που απασχολούν τη διεθνή κοινότητα.

Έτσι τα τελευταία χρόνια πέρα από την ένταξη στο πρόγραμμα παραγωγών από το χώρο των παραστατικών τεχνών και της μουσικής, φιλοξενούνται και εκθέσεις εικαστικών σε συνεργασία με εθνικούς φορείς καθώς και με πολιτιστικούς φορείς του εξωτερικού, όπως είναι αυτή με το ΕΜΣΤ. Σε ό,τι αφορά το φετινό πρόγραμμα, το οποίο είναι σχεδόν έτοιμο, αναμένεται να φιλοξενηθούν μεγάλες παραγωγές και οι πρώτες ανακοινώσεις θα γίνουν σχετικά σύντομα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος