FOLLOW US: facebook twitter

Κοπή πίτας και 1η βράβευση σπουδαστών στο ΙΕΚ ΣΜΑΡΝΑΚΗ στον Πύργο

Ημερομηνία: 06-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

smarnaki-vravevsi-spoudastes-purgos

Πρωτοπόροι στην επαγγελματική εκπαίδευση

Με μεγάλη επιτυχία και πολύ κόσμο, μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας για την νέα χρονιά, το πάντα πρωτοπόρο  Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΣΜΑΡΝΑΚΗ στον Πύργο που εδώ και 35 χρόνια στηρίζει τα όνειρα των νέων και δημιουργεί καταξιωμένους επαγγελματίες, την περασμένη Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, έκοψε την πίτα του στους χώρους των σχολών του. Παράλληλα στην ίδια εκδήλωση έγινε και η 1η βράβευση αποφοίτων του Ι.Ε.Κ για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία με την ευχή να γίνει θεσμός. Επίσης η κ. Ντίνα Σμαρνάκη βράβευσε την κ. Ευγενία Αντζουλή, πρώην υπεύθυνη εκπαιδευτικών θεμάτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας για την καλή συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια, όπως και τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Ηλείας κ. Χρήστο Δημακόπουλο για την μεταφορά των σπουδαστών της Σχολής.  Όλοι οι προσκεκλημένοι στην δεξίωση που ακολούθησε, γεύτηκαν τα υπέροχα αλμυρά και γλυκά εδέσματα που δημιούργησαν οι σπουδαστές των τμημάτων μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής με την βοήθεια των καθηγητών τους.

smarnaki-vravevsi-spoudastes-purgos-ntina

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερμανός, πλαισιωμένος από τους π. Παντελεήμων Παπαηλιού, π. Άγγελο Ζέζα και π. Νικόλαο Κατσηδήμα, δίνοντας πατρικές παραινέσεις και συμβουλές στους σπουδαστές και στις σπουδάστριες, ευχόμενος τα δέοντα για το νέο έτος. Ταυτόχρονα, εξέφρασε  τα θερμά του συγχαρητήρια στους οικοδεσπότες και ιδιοκτήτες του Ι.Ε.Κ. την κ. Ντίνα Σμαρνάκη και τον γιο της Κωνσταντίνο για την μακρόχρονη και επιτυχημένη πορεία των σχολών «Σμαρνάκη» και την προσφορά τους στους νέους.

smarnaki-vravevsi-spoudastes-purgos-mitropolitis

Η κ. Ντίνα Σμαρνάκη στη ομιλία της ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους αυτήν την όμορφη εκδήλωση τονίζοντας ότι το «ΙΕΚ Σμαρνάκη αποτελεί το επιστέγασμα της πολύχρονης παρουσίας του ομίλου Σμαρνάκη στην εκπαίδευση. Επί 35 και πλέον χρόνια η εκπαίδευση και η κατάρτιση στο νομό Ηλείας είναι συνυφασμένη με το όνομα Σμαρνάκη και αυτό γιατί είμαστε πρωτοπόροι, αφουγκραζόμενοι τις απαιτήσεις της αγοράς και ανταποκρινόμενοι άμεσα στις  αλλαγές στα εκπαιδευτικά συστήματα.»

smarnaki-vravevsi-spoudastes-purgos-pita

«Βασικό μας όραμα η παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και κατάρτιση»

Τόνισε ακόμα ότι βασικό όραμά τους,  αποτελεί η δέσμευση και η αφοσίωσή τους στην παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης και κατάρτισης, σε αναπτυσσόμενους τομείς με μεγάλη ζήτηση στην αγορά εργασίας, με γνώμονα την επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών τους και ζωντανή απόδειξη για αυτό, οι απόφοιτοι που βραβεύτηκαν στην εκδήλωση, για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

smarnaki-vravevsi-spoudastes-purgos1

«Συνδυάζουμε υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, συνεχή επιμόρφωση και κατάρτιση, καθώς και γνώση των πραγματικών συνθηκών ανταγωνισμού στην αγορά εργασίας, που αποτελούν τα αναγκαία εφόδια για την προσωπική και επαγγελματική επιτυχία των αποφοίτων μας- συμπλήρωσε η κ. Σμαρνάκη- και προσφέρουμε το καλύτερο επίπεδο σπουδών, αυτό που θα απαιτούσαμε οι ίδιοι για τα παιδιά μας και είμαστε συνοδοιπόροι στη διαδρομή τους προς την επαγγελματική αποκατάσταση. Είμαστε λοιπόν εδώ στο ΙΕΚ Σμαρνάκη για να στηρίξουμε τα όνειρα εσάς των νέων και τους κόπους των γονιών σας  να σας καλωσορίσουμε στη μεγάλη οικογένειά μας και να σας διδάξουμε τον τρόπο με τον οποίο θα ενταχθείτε κι εσείς στους καταξιωμένους επαγγελματίες του μέλλοντος!»

smarnaki-vravevsi-spoudastes-purgos3

Παρουσίες

 Στην εκδήλωση κοπής της πίτας του ΙΕΚ ΣΜΑΡΝΑΚΗ παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων  πέραν του Μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανού εκπρόσωποι των πολιτικών, Αστυνομικών  και στρατιωτικών Αρχών του νομού αλλά και φορέων και συλλόγων μεταξύ των οποίων  η αντιδήμαρχος Πύργου Α. Αγγελακοπούλου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου Λ. Βαρουξής, ο δασάρχης Αμαλιάδας Δ. Θωμόπουλος, ο αν. Αστυνομικός Δ/ντής Ηλείας, ο Δ/ντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας Β. Δημητρέλλος, η τ. υπεύθυνη εκπαιδευτικών θεμάτων Ευγ. Αντζουλή, ο πρόεδρος του Λαογραφικού Ομίλου «Ηλείων Παράδοσις» Κ. Αθανασόπουλος, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πύργου Β. Παπαγεωργίου, ο εκπρόσωπος του Διοικητού της 117 ΠΜ, , εκπρόσωπος του δημάρχου Ολυμπίας Α. Χρυσανθακόπουλος κ.α

smarnaki-vravevsi-spoudastes-purgos2

Το φλουρί κέρδισε ο κ. Κώστας Αθανασόπουλος, Πρόεδρος του Λαογραφικού Ομίλου Πύργου «Ηλείων Παράδοσις», στον οποίο προσφέρθηκε από την κ. Ντίνα Σμαρνάκη μία επάργυρη εικόνα της Θεοτόκου!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος