FOLLOW US: facebook twitter

Κοπή πίτας από τον Σύλλογο Νέων Καταραχίου Πύργου: Το γλέντησαν με ζωντανό λαϊκό πρόγραμμα

Ημερομηνία: 08-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Μια κεφάτη βραδιά με λαϊκά τραγούδια με ζωντανή ορχήστρα από το συγκρότημα νέων παιδιών του Καταραχίου, πέρασαν την  Πέμπτη το βράδυ 4 Ιανουαρίου όλοι όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, ο δραστήριος  Σύλλογος Νέων Καταραχίου.

Για μια ακόμα φορά η εκδήλωση που έγινε στην χασαποταβέρνα «όπως παλιά» στο Καταράχι, πραγματοποιήθηκε για καλό σκοπό και μετά την κοπή της πίτας, γεύτηκαν το νοστιμότατο φαγητό της ταβέρνας και διασκέδασαν μέχρι πρωίας με λαϊκό πρόγραμμα live.

Στο συγκρότημα έπαιξαν οι Βασίλης Πλεμμένος τουμπερλέκι, Βασίλης Αυγερινόπουλος μπουζούκι, κιθάρα και φωνή Θάνος Τσατσαμπάς και Κατερίνα Μπάκα φωνή.  Το εξαιρετικό συγκρότημα των νέων παιδιών έπαιξε και τραγούδησε λαϊκά και χορευτικά τραγούδια και όλοι πέρασαν μια υπέροχη βραδιά.

Να σημειώσουμε ότι ο Σύλλογος Νέων Καταραχίου όλη την περίοδο των εορτών διοργάνωσε ποικίλες δράσεις αλληλεγγύης με στόχο την συλλογή τροφίμων  που διανεμήθηκαν παραμονές Πρωτοχρονιάς σε άπορες οικογένειες. Ωστόσο, όπως επισημαίνει ο Σύλλογος, τίποτα απ’ όλα αυτά δεν θα μπορούσε να έχει πραγματοποιηθεί δίχως την αρωγή των εθελοντών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος