FOLLOW US: facebook twitter

Κομμωτήριο – Κουρείο Yiannis: Αναδείξτε τον πιο όμορφο εαυτό σας …

Ημερομηνία: 27-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Mega Post 2, Νέα

yiannis-kommotis2

Τα μαλλιά είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία της εμφάνισής μας, είναι ένας τρόπος να εκφράσουμε το προσωπικό μας στιλ στους γύρω μας και να αναδείξουμε στοιχεία του χαρακτήρα μας! Ε λοιπόν όταν αυτό το κάνουμε σε συνεργασία με τον Γιάννη Διονυσόπουλο, εκτός από το εγγυημένα ποθητό αποτέλεσμα  για την κώμη μας, θα κερδίσουμε και κάποιες ώρες φιλοσοφίας, ευχάριστης διάθεσης και γνώσης!

Ας κάνουμε όμως πρώτα ένα σύντομο ιστορικό για να καταλάβουμε τι πραγματικά σημαίνει Γιάννης Διονυσόπουλος και τι είναι αυτό που κάνει ότι αυτός ο άνθρωπος δημιουργεί, επιτυχημένο.

yiannis-kommotis5

Πυργιώτης γέννημα – θρέμμα ο Γιάννης Διονυσόπουλος , φεύγει το 1985 για μια «βόλτα» όπως κι ο ίδιος νόμιζε για το Λονδίνο……

Ταξίδι καθοριστικό που θα σηματοδοτούσε την αρχή μιας μεγάλης πορείας τόσο στον χώρο της κομμωτικής όσο και στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης. Μέσα σε οκτώ χρόνια καταφέρνει να σπουδάσει κομμωτική και να αποκτήσει δύο επιτυχημένες επιχειρήσεις δίπλα δίπλα. Το κομμωτήριό του στεγάζεται στην οδό Hornsey High Street με αριθμό 21 στο Λονδίνο και ακριβώς δίπλα στον αριθμό 31 στεγάζεται το ελληνάδικο ιδιοκτησίας του «Μαλλιά –Κουβάρια».

yiannis-kommotis3

H φιλοσοφία του Γιάννη Διονυσόπουλου είναι να μοιραστεί τη γνώση και να εμπνεύσει τη δημιουργική δουλειά μέσα από την ομαδικότητα, παρακολουθεί προσεκτικά κάθε εξέλιξη στην κομμωτική και δεν δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει έντονες, ταχύτατες και τολμηρές αλλαγές και καινοτομίες.

Το 1992 θα ανοίξει το πρώτο του κομμωτήριο στην Ελλάδα στο Παλαιό Φάληρο και μοιράζει τη ζωή του μεταξύ Ελλάδας και Αγγλίας.

Κάθε φορά γυρνάει με φρέσκιες ιδέες και καταφέρνει να δημιουργήσει καινούργια looks, αυτό που τον ενδιαφέρει είναι  όχι απλώς να κουρεύει και να βάφει μαλλιά αλλά προσαρμόζει το στιλ στον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά, η αγάπη του για τα μαλλιά δημιουργεί look με προσωπικότητα και στιλ.

Το 2000 επιστρέφει στον τόπο του όπου και ανοίγει το γνωστό σε όλους μας «Χάραμα» στην Κατακόλου το οποίο για δύο χρόνια σημειώνει μεγάλη επιτυχία στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης.

Το 2002 πλέον ανοίγει το κομμωτήριο YIANNIS στον Πύργο, και από τότε μέχρι σήμερα έχει αναλάβει πλείστα καθήκοντα στα κοινά της πόλης, είναι παράλληλα πρόεδρος στην ΑΕΚ Κανουλίων και στο Σωματείο Κομμωτών του Νομού Ηλείας, ενώ έχει διατελέσει πρόεδρος, αντιπρόεδρος και σήμερα ταμίας της Ομοσπονδίας Κομμωτών Ελλάδας.

yiannis-kommotis4

Έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με την κ. Γιάννα Κονδύλη με την οποία πλέον διατηρούν μαζί το κομμωτήριο στην οδό Μανωλοπούλου 44.

Στο κομμωτήριο Yiannis αναδεικνύεται ο πιο όμορφος εαυτό σας, με δημιουργικές κομμώσεις και χτενίσματα για μοναδικές εμφανίσεις! Σας προσφέρονται μοναδικές προτάσεις και λύσεις, για να αποκτήσετε υγιή, λαμπερά μαλλιά και να ανανεώσετε το προσωπικό σας στυλ, μέσα από μια απολαυστική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας.

yiannis-kommotis

Οι έμπειρια του Κ. Γιάννη Διονυσόπουλου θα αναδείξει την εικόνα σας με πρωτότυπες και δημιουργικές ιδέες, προσαρμοσμένες απόλυτα στο προσωπικό σας ύφος και γούστο. Με επαγγελματισμό, ταλέντο και πολλή αγάπη για την κομμωτική τέχνη, δημιουργούνται look που εντυπωσιάζουν, με βάση τις πιο σύγχρονες εξελίξεις και τάσεις της μόδας στο χώρο, αλλά και τα δικά σας ατομικά χαρακτηριστικά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος