FOLLOW US: facebook twitter

Κολύμβηση/Αρίων Αμαλιάδας: Συμμετοχή στο Κύπελλο Άνοιξης στην Πάτρα

Ημερομηνία: 19-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αρίων Αμαλιάδας συμμετέχει στο Κύπελλο του Ν.Ο. Πατρών το προσεχές Σαββατοκύριακο 21 και 22 Απριλίου, μια σημαντική διοργάνωση που θα αποτελέσει και σοβαρό τεστ ενόψει των μεγάλων διοργανώσεων και των Πανελληνίων Αγώνων. Μετά την μεγάλη εμφάνιση στο Περιστέρι με την πρόκριση σε δύο αγωνίσματα στους Πανελλήνιους Αγώνες και την κατάκτηση 7 μεταλλίων, οι αθλητές των Βυθούλκα και Τσεκούρα προετοιμάζονται για νέες επιτυχίες στο κολυμβητήριο «ΠΕΠΑΝΟΣ» της Πάτρας. Οι εκπρόσωποι του Ν.Ηλείας κολυμβητικά έχουν ήδη προκριθεί σε 9 αγωνίσματα Πανελληνίων και συνεχίζουν!
Αγωνίζονται οι: Παναγιώτης Δάρας, Γιάννης Κατσουλας, Θεοδόσης Μπομπης, Μιχάλης Μερτσόπουλος, Ραφαέλα Βυθούλκα, Δανάη Αβραμοπούλου, Τζωρτζίνα Κατσούλα, Κατερίνα Δημητρακοπούλου, Νάσια Γκρουμούσα, Σαββιάννα Βυθούλκα, Ευαγγελία  Καρτάνου, Χρήστος Μερτσόπουλος, Γιάννης Ράλλης, Ορέστης Γιαννόπουλος, Παναγιώτης Ζαγαρέλος, Χάρης Ράλλης, Ανδρέας Τσουκαλάς και Φαίη Κωστοπούλου.

Λειτουργία τμημάτων

Καθημερινά λειτουργούν οι ακαδημίες των μικρών μαθητών στην μικρή και μεγάλη πισίνα και το κοινό. Το AQUA AEROBIC διεξάγεται Τρίτη και Πέμπτη όπως και το CROSS SWIMM και το baby swimming κάθε Σάββατο. Πληροφορίες και εγγραφές καθημερινά και στα τηλ. 6983940914 και 6979846941.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος