FOLLOW US: facebook twitter

Κολύμβηση/Αρίων Αμαλιάδας: Νέες επιτυχίες στο Κύπελλο Άνοιξης

Ημερομηνία: 26-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με νέες επιτυχίες συνοδεύτηκε η εμφάνιση των αθλητών του Αρίωνα στο Κύπελλο Άνοιξης που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο 21- 22 Απριλίου στην Πάτρα από τον Ν.Ο.Π στο κολυμβητήριο ΠΕΠΑΝΟΣ.

Η Δανάη Αβραμοπούλου κατέκτησε 2 αργυρά μετάλλια στα 50 και 200μ. υπτίου και ο Χρήστος Μερτσόπουλος το χάλκινο στα 50μ. ελευθέρου. Οι αθλητές του Αρίωνα σημείωσαν πολύ καλές επιδόσεις με κατάταξη στην πρώτη εξάδα, βελτίωση ατομικών ρεκόρ από αρκετούς και συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τις δυσκολότερες αγωνιστικές υποχρεώσεις που έρχονται καθώς πλησιάζουμε στην θερινή περίοδο. Η κορύφωση των προσπαθειών των αθλητών θα γίνει στους Πανελλήνιους Αγώνες, που ήδη έχουν πετύχει προκρίσεις σε 9 αγωνίσματα και συνεχίζονται οι προσπάθειες για ακόμη μεγαλύτερη εκπροσώπηση!

Αγωνίστηκαν οι : Παναγιώτης Δάρας, Γιάννης Κατσούλας, Θεοδόσης Μπόμπης, Μιχάλης Μερτσόπουλος, Ραφαέλα Βυθούλκα, Δανάη Αβραμοπούλου, Τζωρτζίνα Κατσούλα, Κατερίνα Δημητρακοπούλου, Νάσια Γκρουμούσα, Σαββιάννα Βυθούλκα, Ευαγγελία Καρτάνου, Χρήστος Μερτσόπουλος, Γιάννης Ράλλης, Ορέστης Γιαννόπουλος, Παναγιώτης Ζαγαρέλος, Χάρης Ράλλης, Ανδρέας Τσουκαλάς και Φαίη Κωστοπούλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος