FOLLOW US: facebook twitter

Κολύμβηση/Αρίων Αμαλιάδας: Μεγάλες επιτυχίες στην Ημερίδα ορίων

Ημερομηνία: 13-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μεγάλες επιτυχίες πραγματοποίησαν οι αθλητές του Αρίωνα στην 2η Ημερίδα ορίων και προαγωνιστικών 9-12 ετών που διεξήχθη για πρώτη φορά στην Αμαλιάδα! Μία άκρως επιτυχημένη διοργάνωση που φιλοξένησε 20 σωματεία και 400 αθλητές από Πελοπόννησο και Ιόνια Νησιά και άφησε βεβαίως υποσχέσεις για ακόμη μεγαλύτερες διοργανώσεις στο μέλλον.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο κολυμβητήριο Αμαλιάδας 9 και 10 Ιουνίου με παρουσία εκατοντάδων θεατών απ’ όλη την Ηλεία. Το επίπεδο των αθλητών ήταν πολύ υψηλό και πραγματοποιήθηκαν μεγάλες επιδόσεις. Η Δανάη Αβραμοπούλου πρώτευσε στα 200μ. υπτίου και κατετάγη 2η στα 50 και 100μ. υπτίου με επιδόσεις που την κατατάσσουν στις 10 καλύτερες στην Ελλάδα! Η Τζωρτζίνα Κατσούλα πέτυχε νέα μεγάλη πρόκριση στους Πανελλήνιους με προσωπικό ρεκόρ στα 100μ. πεταλούδας συμμετέχοντας σε πέντε αγωνίσματα πετυχαίνοντας μεγάλες επιδόσεις. Οι δύο αθλήτριες με τον Γιάννη Κατσούλα που πραγματοποίησε ατομικά ρεκόρ στα 50 και 100μ. ελευθέρου, έχουν προκριθεί σε 11 αγωνίσματα στους Πανελλήνιους Αγώνες. Πολύ κοντά στην πρόκριση βρέθηκαν ο Παναγιώτης Δάρας στο ελεύθερο και οι Κατερίνα Δημητρακοπούλου, Νάσια Γκρουμούσα, Ραφαέλα Βυθούλκα και Θεοδόσης Μπομπής στα πρόσθια πετυχαίνοντας ατομικά ρεκόρ. Ο Μιχάλης Μερτσόπουλος με ατομικό ρεκόρ στα 100μ. πεταλούδας και η Σαβιάννα Βυθούλκα στα ελεύθερα πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις.

Έξι μετάλλια η προαγωνιστική

Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε και η προαγωνιστική ομάδα κατακτώντας 6 μετάλλια! Ο Χρήστος Μερτσόπουλος με δύο δεύτερες θέσεις στα 50 και 100μ. ελευθέρου και ατομικά ρεκόρ συνεχίζει να βρίσκεται στην λίστα με τους καλύτερους στην Ελλάδα! Ο Χρήστος Μπουλμπασάκος με εκπληκτικές εμφανίσεις και ατομικά ρεκόρ στα πρόσθια κατέκτησε 3η και 4η θέση. Ο Ανδρέας Τσουκαλάς με μεγάλο συναγωνισμό και ατομικά ρεκόρ κατέλαβε την 3η θέση στα 50μ. υπτίου και οι σκυταλοδρομίες 4χ100μ. ελευθέρου και μικτής με Ορέστη πασά, Γιάννη Ράλλη, Ορέστη Γιαννόπουλο, Χρήστο Μερτσόπουλο και Χρήστο Μπουλμπασάκο κατέκτησαν 2 χάλκινα μετάλλια! Στην 4η θέση στα πρόσθια βρέθηκε η Ευαγγελία Καρτάνου και ο Παναγιώτης Ζαγαρέλος με την Φαίη Κωστοπούλου στα 50μ. ελευθέρου. Στην 5η θέση κατετάγη η Ματίνα Παπακωνσταντίνου στα 200μ. μικτής ατομικής, ενώ ο Σωτήρης Χορεμιώτης, η Αναστασία Δάρα και η Μαρκέλλα Ψάλτη κατέκτησαν την 6η θέση στα 50 και 100μ. ελευθέρου αντίστοιχα. Πολύ καλή παρουσία όμως είχαν και οι νεώτεροι κα πρωτοεμφανιζόμενοι αθλητές με καλές επιδόσεις από τον Μιχάλη Κρίσπη, τον Νίκο Φυσαράκη, τον Θοδωρή και Δημήτρη Κλάδη, την Χριστιάννα Θανοπούλου, τη Νίκη Πλατανίτη και Μαριλένα Μερτσοπούλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος