FOLLOW US: facebook twitter

Κολύμβηση/Αρίων Αμαλιάδας: Για νέες επιτυχίες το 2018

Ημερομηνία: 15-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Έτοιμοι για νέες επιτυχίες είναι οι αθλητές του Αρίωνα που εκπροσωπούν επάξια το άθλημα της κολύμβησης τα τελευταία χρόνια, επιτυγχάνοντας σημαντικές διακρίσεις σε όλες τις διοργανώσεις της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Το 2017 ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά αφού αθλητές του προκρίθηκαν για πρώτη φορά σε 11 αγωνίσματα των Πανελληνίων Αγώνων και συμμετείχαν στους Χειμερινούς και Θερινούς τελικούς στο Ο.Α.Κ.Α και στο κολυμβητήριο του Βόλου, με καλύτερες θέσεις κατάταξης την 7η, 8η, 13 και 15η στην Ελλάδα, με την πρώτη τους συμμετοχή!

Μεγάλες επιτυχίες όμως σημείωσαν και οι μικροί αθλητές του Συλλόγου 9-12 ετών αφού κατέκτησαν την 4η, 5η, 12η,13η και 17η καλύτερες θέσεις στα Πανελλήνια πρωταθλήματα που διεξήχθησαν στα κολυμβητήρια Χαΐδαρίου και Περιστερίου! Η συγκομιδή 85 μεταλλίων από τους αθλητές σε όλους τους αγώνες μόνο επιτυχημένη μπορεί να θεωρηθεί. Για την κολυμβητική περίοδο 2017-2018 οι κολυμβητές του Αρίωνα ήδη έχουν πετύχει 6 προκρίσεις για τους τελικούς των Πανελληνίων Αγώνων που θα διεξαχθούν από 2 έως 4 Φεβρουαρίου στο Ο.Α.Κ.Α.

Η επόμενη εμφάνιση του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο 20 Ιανουαρίου στη 2η Χειμερινή Ημερίδα ορίων της Κ.Ο.Ε και προαγωνιστικών 9-12 ετών. Οι προπονητές των αγωνιστικών ομάδων, Γιάννης Βυθούλκας και Ηλίας Τσεκούρας αισιοδοξούν για νέες προκρίσεις και επιτυχίες που θα συνοδευτούν με μεγάλες επιδόσεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος