FOLLOW US: facebook twitter

Κλειστή σήμερα η Μονάδα στην Τριανταφυλλιά

Ημερομηνία: 11-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

xyty-kleisti-monada-triantafillia2

Το χιόνι που έχει πέσει καθιστά αδύνατη την πρόσβαση στο ΧΥΤΥ

Τις εγκαταστάσεις της Κινητής Μονάδα Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης Ν. Ηλείας στην περιοχή της Τριανταφυλλιάς, επισκέφθηκαν χθες το πρωί ο Δήμαρχος Ήλιδας και Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Ηλείας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος κ. Νικόλαος Μπαλαμπάνης, οι αντιδήμαρχοι Καθαριότητας Δήμου Ήλιδας κ. Παναγιώτης Μαυρίκος & Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Σπύρος Τζουλάκης, η Προϊσταμένη του Τμήματος ΔΙΠΕΧΩ, Τμήμα Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού κα Ελένη Σπυράκη, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

xyty-kleisti-monada-triantafillia3

Κατά την αυτοψία τους στο χώρο διαπίστωσαν ότι ο δρόμος που οδηγεί από την είσοδο (πλάστιγγα της Κινητής Μονάδας έως την εγκατάσταση της μηχανικής διαλογής & κομποστοποίησης των απορριμμάτων) δεν ήταν προσβάσιμος για τα οχήματα – απορριμματοφόρα των Δήμων, καθώς η ποσότητα του χιονιού που έπεσε τη νύχτα είχε καλύψει το οδόστρωμα και την Κινητή Μονάδα.

Επιπλέον και ο ΧΥΤΥ (Χώρος Υγειονομικής Ταφής Υπολλειμμάτων) είχε καλυφθεί από χιόνι και δεν ήταν δυνατή η εναπόθεση των υπολειμμάτων της μηχανικής διαλογής.

xyty-kleisti-monada-triantafillia1

Για τους ίδιους λόγους η Κινητή Μονάδα θα παραμείνει κλειστή και σήμερα Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017. Παρακαλούνται οι δημότες της Ηλείας για το 24ωρο που δεν θα πραγματοποιείται η αποκομιδή να κρατούν τα απορρίμματα στις οικείες τους


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος