FOLLOW US: facebook twitter

Κι ο Παπαλουκάς στην Αρχαία Ολυμπία στο Eurohoops Olympia BasketBall Camp

Ημερομηνία: 03-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Δεκατρία χρόνια αυθεντικό EUROHOOPS Olympia Basketball Camp και συνεχίζει. Όπως συνεχίζονται κι οι εκπλήξεις για τους νεαρούς αθλητές.

Μετά απ’ τον Ραμούνας Σισκάουσκας, ακόμη ένας Πρωταθλητής Ευρώπης σε συλλογικό κι εθνικό επίπεδο και μάλιστα συμπαίκτης του 39χρονου Λιθουανού στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας το 2008, εντάσσεται στο πρόγραμμα του EOBC στην Αρχαία Ολυμπία που σκοπό έχει να δώσει στα παιδιά χαρά και λίγες απ’ τις γνώσεις του στο άθλημα.

Ο λόγος για τον Θοδωρή Παπαλουκά, με τον οποίο θα κλείσει η πρώτη περίοδος (25 Ιουνίου – 1 Ιουλίου) και θ’ ανοίξει η δεύτερη (2 Ιουλίου – 8 Ιουλίου) σε ακόμη μία επίσκεψη-έκπληξη επιπέδου MVP. Η παρουσία του δε θα μπορούσε να ‘χε καλύτερο προγραμματισμό απ’ τη στιγμή που η δεύτερη περίοδος περιλαμβάνει προπονητικά πλάνα όπως το Advanced Playmaker Camp.

Ο «τσάρος» του ελληνικού μπάσκετ θ’ αρχίσει έτσι να μπαίνει σιγά-σιγά στο κλίμα εν όψει Eurohoops Academy, στην οποία θα ‘ναι supervisor μαζί με ακόμη έναν EuroLeague Legend, τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6972855533

E-mail επικοινωνίας: info@obc.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος