FOLLOW US: facebook twitter

«Κινδυνεύει να βρεθεί στον αέρα η αρδευτική περίοδος»: Αίτημα του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων προς την ΔΕΗ για ρύθμιση των οφειλών του Οργανισμού

Ημερομηνία: 14-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

Να δεχθούν το αίτημά του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων για την ρύθμιση οφειλών τους προς την ΔΕΗ, ζητά με έγγραφό ο πρόεδρος του Οργανισμού  από την ΔΕΗ-Α.Ε, επισημαίνοντας ότι αν αυτό δεν συμβεί, η αρδευτική περίοδος θα βρεθεί στον αέρα.

Ειδικότερα ο κ. Παλαιολόγος επισημαίνει τα εξής:

«Σε συνέχεια προηγούμενων εγγράφων μας σχετικά με την ρύθμιση οφειλής μας από κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας αντλιοστασίων δικαιοδοσία μας, στην Β. Ηλεία επανερχόμαστε εκ νέου και παρακαλούμε να δεχθείτε το αίτημά μας για ρύθμιση σύμφωνα με όσα δεσμευθήκατε κατά την συνάντησή μας το έτος 2017, και συγκεκριμένα συμφωνήθηκε τότε μεταξύ της ΔΕΗ και του Οργανισμού μας:

Α)Να ρυθμίσουμε το μέχρι τότε χρέος μας σε 36 δόσεις,

Β)Να ανασταλούν οι πληρωμές των τρεχούμενων λογαριασμών μέχρι Νοέμβριο 2017

Γ)Το Νοέμβριο 2017 εάν τυγχάναμε ενήμεροι με την ρύθμιση θα προβαίναμε σε νέα ρύθμιση 100 δόσεων για όλη την οφειλή μας μέχρι την ημερομηνία της νέας ρύθμισης

Αυτά είχαν συμφωνηθεί μεταξύ ημών και υμών. Εμείς τηρήσαμε και τηρούμε ακόμα και σήμερα την παραπάνω ρύθμιση και τα συμφωνηθέντα, και καταβάλλουμε κάθε μήνα ανελλιπώς το ποσό των δόσεων που είχαμε συμφωνήσει. πλην όμως παρ όλες τις συνεχείς εκκλήσεις μας μέχρι σήμερα αρνείστε να ,μας κάνετε την παραπάνω ρύθμιση αγνοώντας τα συμφωνηθέντα, παρ όλο που γνωρίζετε ότι η αξιοπιστία και των δύο μας υφίσταται όταν κινούμαστε εντός του  πλαισίου  της καλής πίστης και των χρηστών ηθών που πρέπει να επικρατούν στις συναλλαγές.

Επειδή ο Οργανισμός μας δεν επιθυμεί να χρησιμοποιεί ηλεκτρική ενέργεια χωρίς να πληρώνει, ούτε η αγροτική παραγωγή στην περιοχή  μπορεί να είναι στον αέρα, και με το φόβο διακοπής λειτουργίας των αντλιοστασίων.

Επειδή με όλα τα παραπάνω μας δημιουργήθηκε και εύλογα η πεποίθηση ότι θα ρυθμίζονταν οι οφειλές μας σε 100 δόσεις. Επειδή μόνο έτσι υπάρχει η δυνατότητα να είμαστε βιώσιμοι τόσον εμείς όσο και η ΔΕΗ,

Για τους λόγους αυτούς παρακαλούμε για άλλη μια φορά να προβείτε στην ρύθμιση που είχε συμφωνηθεί μεταξύ ημών και υμών τον Μάρτιο του έτους 2017 σύμφωνα με τα παραπάνω.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος