FOLLOW US: facebook twitter

“Κιθαρωδία πρότζεκτ” στη Ζαχάρω

Ημερομηνία: 18-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Συναυλία του γνωστού κιθαρίστα Αντώνη Μιτζέλου από το Piano & Music την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου

Ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες συνθέτες και κιθαρίστες, ιδρυτικό μέλος της θρυλικής ροκ μπάντας «Τερμίτες», προσφάτως και τραγουδοποιός, ο Αντώνης Μιτζέλος, παράλληλα με τις επιτυχημένες  εμφανίσεις του με την Κιθαρωδια στην Αθήνα συνεχίζει το ταξίδι του στον δρόμο της μουσικής με μια συναυλία στο BARCODE στη Ζαχάρω! Κουβαλάει στις αποσκευές του νέα ακυκλοφόρητα τραγούδια , τις νέες του μουσικές και το υλικό από το καινούργιο του κιθαριστικό διπλό cd με τίτλο ‘ΣΚΙΑΘΟΣ’ που μόλις κυκλοφόρησε και όλα τα αγαπημένα τραγούδια του όπως, το Με το ίδιο μακό – Φύλακας άγγελος – Κόψε και μοίρασε στα δυο – Πόσο σε θέλω – Η πρώτη μας φορά – Βασίλισσα της σιωπής – Ψυχή βαθειά – Δεν λέει η καρδιά να μάθει κ.α .

Η παράσταση αυτή της Κιθαρωδιας 2 είναι μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία, εκρηκτική αλλά και ατμοσφαιρική με μεγάλη διάθεση για «παιχνίδι» και ανατροπή. Ο Αντώνης παίζει κιθάρες, αφηγείται, αυτοσχεδιάζει ,επιλέγει και τραγουδάει με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο, αγαπημένα τραγούδια που έχει γράψει ο ίδιος, και έχουν συγκινήσει χιλιάδες fans, δοσμένα με σύγχρονη ροκ αισθητική . Τραγούδια δικά του με ηλεκτρικό ήχο ,αυτοσχεδιασμοί και οργανικά στο πρώτο μέρος και τραγούδια αγαπημένα άλλων συνθετών και φίλων με μια ακουστική κιθάρα στο δεύτερο .

Όλα αυτά μαζί με το κάλεσμα επί σκηνής νέων καλλιτεχνών ,μουσικών , τραγουδοποιών και ερμηνευτών κάνουν την παράσταση της Κιθαρωδιας έναν ζωντανό πυρήνα τέχνης και το βράδυ της Παρασκευής 22/12 γεμάτο από ψυχαγωγία ,επικοινωνία, ποιοτική μουσική και χαρά . Καλεσμένος επί σκηνής ο εξαιρετικός πιανίστας και διευθυντής του«Piano & Music» σε Πύργο και Ζαχάρω, Χρήστος Τσατσαμπάς και οι νέες ερμηνεύτριες Έλλη Καραπαπα και Μαίρη Μικελοπούλου.

Αντώνης Μιτζέλος – τραγούδι , κιθάρες

Βαγγέλης Παπαχριστόπουλος – τύμπανα

Γιώργος Πανταζής – πιάνο , πλήκτρα , φωνητικά

Έναρξη: 22:00 | είσοδος 10€ με ποτό


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος