FOLLOW US: facebook twitter

Κατεδάφιση κτιριακών τμημάτων του πρώην εργοστασίου Ξυστρή

Ημερομηνία: 18-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Νέα, Πολιτική

liatsis-xustri

Συνεδριάζει την Παρασκευή το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου

Με σημαντικότερο θέμα την λήψη απόφασης για την κατεδάφιση κτιριακών τμημάτων του πρώην εργοστασίου Ξυστρή, συνεδριάζει την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα, το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου.

Μεταξύ των άλλων θεμάτων που θα συζητηθούν είναι η λήψη απόφασης θεμάτων που εισηγείται η Οικονομική Επιτροπή, την λήψη απόφασης έγκρισης της υπ’ αριθμ. 54/2016 απόφασης του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου», με την οποία εγκρίθηκε ο απολογισμός του Νομικού Προσώπου οικ. έτους 2015. Επίσης αποφάσεις θα ληφθούν για τον καθορισμό του τρόπου εκτέλεσης της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών έτους 2017», καθώς και θεμάτων που εισηγείται η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Ένα ακόμα θέμα ημερήσιας διάταξης, είναι η λήψη απόφασης έγκρισης πρόσληψης προσωπικού για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών πρόσκαιρων αναγκών, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, η απόφαση παράτασης προθεσμίας του έργου: «Αγροτική Οδοποιϊα Γουμέρου – Αντιδιαβρωτική Προστασία» με Α.Μ  111/2008 έως 30-10-201 και η έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής – οριστικής παραλαβής του έργου «Προμήθεια και τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων Τ.Δ. Αλποχωρίου» με Α.Μ. 319/2009. Τέλος θα ληφθεί απόφαση επιβεβαίωσης της μετεγκατάστασης του 1ου Γυμνασίου Πύργου την 7η Σεπτεμβρίου 2015 στο νεόδμητο κτίριο επί της οδού Γυμνασιάρχου Δούκα, λήψη  απόφασης για την επιστροφή στο Δήμο από το ΝΠΔΔ «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου»  αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού ύψους 21.886,67€ που αφορά στις αποδοχές μονίμων υπαλλήλων του Δήμο και  συγκρότηση .επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής προμηθειών για τις ανάγκες των Παιδικών Σταθμών του Δήμου, βάσει του Ν. 4412/2016 περί δημοσίων συμβάσεων έργων, προμηθειών και υπηρεσιών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος