FOLLOW US: facebook twitter

Κατατίθεται το σχέδιο για το Εφημεριακό Κέντρο Ηλείας

Ημερομηνία: 19-10-2016 | Συντάκτης:

nosokomeio-pyrgos

Τις επόμενες ημέρες θα τεθεί σε διαβούλευση

Εντός των ημερών, κατατίθεται μετά από πολυήμερη επεξεργασία το σχέδιο του εικονικού προγράμματος εφημεριών στο πλαίσιο διερεύνησης της πρότασης για την λειτουργία του Νοσοκομείου Πύργου ως Εφημεριακού Κέντρου Ηλείας.

Ένα πρόγραμμα, συγκεκριμένο και με ονοματεπώνυμα το οποίο σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Πρωινής», περιλαμβάνει με αριθμούς όλες τις ανάγκες σε προσωπικό ώστε να εφαρμοστεί η πρόταση της 6ης ΥΠΕ με κατεύθυνση την ασφαλή λειτουργία και των δυο Νοσηλευτικών Μονάδων, Πύργου και Αμαλιάδας, και για τους ασθενείς και για το προσωπικό.

Ουδέποτε, όλο το αυτό το διάστημα της επεξεργασίας, δεν προέκυψε από πουθενά, ότι το εν λόγο σχέδιο «δεν βγαίνει» όπως κάποιοι συχνά πυκνά, σπεύδουν να εκτιμήσουν. Άλλωστε, από την στιγμή που δεν έχει ακόμα κατατεθεί το σχέδιο, δεν είναι δυνατόν εκ των προτέρων να γνωρίζει κανείς, αν μπορεί να εφαρμοστεί ή όχι.  Τέλος της εβδομάδας, αρχές της επόμενης, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η σύσκεψη μεταξύ των εμπλεκόμενων των δυο Νοσηλευτικών Μονάδων, οι οποίοι και θα συζητήσουν τις επιμέρους λεπτομέρειες του σχεδίου που θα κατατεθεί ώστε να ληφθούν και οι τελικές αποφάσεις. Στη σύσκεψη αυτή, θα συμμετέχουν ο Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας Κώστας Διαμαντόπουλος, ο αναπληρωτής Διοικητής της Ν.Μ. Αμαλιάδας Γιάννης Λέντζας, οι Διευθυντές Ιατρικής Υπηρεσίας των δυο μονάδων Χρύσα Πετροπούλου και Νάταλε Μίρα καθώς και οι πρόεδροι των Ιατρικών Συλλόγων Πύργου Ολυμπίας Βαγγέλης Παπαγεωργίου και Αμαλιάδας Κώστας Τσαούσης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος