FOLLOW US: facebook twitter

Κατασκευή περιφερειακού δρόμου στη Νεράιδα

Ημερομηνία: 13-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Εγκρίθηκε η δημοπράτηση από το Περιφερειακό Συμβούλιο για έργο προϋπολογισμού 470.000,00€

Την αποδοχή της Απόφασης του Γενικού Γραμματέα Υποδομών περί Έγκρισης χρηματοδότησης για την υλοποίηση του έργου:  «Κατασκευή Περιφερειακού Δρόμου στην Τ.Κ. Νεράιδας», προϋπολογισμού 470.000,00€ αλλά και την έγκριση δημοπράτησης του εν λόγω έργου αποφάσισε κατά τη συνεδρίασή του το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας.

Την εισήγηση στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας κ. Γ. Γεωργιόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων  τόνισε: «Με συνεχή προσπάθεια, σε δύσκολους οικονομικά καιρούς, διεκδικούμε και εξασφαλίζουμε όσους περισσότερους πόρους γίνεται για τη συντήρηση και τη βελτίωση των δρόμων της Περιφερειακής μας Ενότητας με σκοπό τη διασφάλιση της οδικής ασφάλειας των συμπολιτών μας.

Το αναφερόμενο έργο, του οποίου Φορέας υλοποίησης θα είναι η Διεύθυνση Τεχνικών  Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, αφορά στη διαπλάτυνση- βελτίωση και ασφαλτόστρωση οδού μήκους 1,200μ περίπου, που παρακάμπτει τον οικισμό Νεραΐδα του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, αντιμετωπίζοντας κατ΄ αυτό τον τρόπο κατολισθήσεις και βραχοπτώσεις, φαινόμενα που τα τελευταία χρόνια παρατηρούνται συχνά στον υφιστάμενο δρόμο που διέρχεται μέσα από τον οικισμό, με άμεση συνέπεια τη διακοπή της συγκοινωνίας με ότι αυτό συνεπάγεται για τη περιοχή. Η συνεργασία μας με το Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας για το συγκεκριμένο έργο αποδίδει καρπούς. Προχωράμε άμεσα τις ενέργειες για τη δημοπράτηση του έργου.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος