FOLLOW US: facebook twitter

Καταπληκτική εκδήλωση για τη λήξη των προγραμμάτων στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Πύργου: Ολοκληρώθηκαν οι καλοκαιρινές της δραστηριότητες

Ημερομηνία: 10-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Με μια εκπληκτική εκδήλωση ολοκληρώθηκαν οι καλοκαιρινές δραστηριότητες τη Δημόσιας Βιβλιοθήκης Πύργου, τις οποίες παρακολούθησαν φέτος δεκάδες παιδιά από τον Πύργο. Η τελετή λήξης έγινε στο κτίριο της Βιβλιοθήκης παρουσία του προέδρου κ. Θανάση Φωτόπουλου και μελών του Δ.Σ. του πνευματικού ιδρύματος.

Κατά τη διάρκειά της ο κ. Φωτόπουλος χαιρέτισε την πρωτοβουλία αυτή, ενώ εξήρε την προσπάθεια των εργαζομένων στη Βιβλιοθήκη, αλλά και των πολλών εθελοντών που ήσαν οι εκπαιδευτές στα διάφορα προγράμματα που έγιναν.

Ακολούθως απονεμήθηκαν τίτλοι συμμετοχής στους μαθητές, αλλά και διακρίσεις στους εθελοντές μαζί με ένα βιβλίο του Τάκη Σινόπουλου. Κατά την τελετή κληρώθηκαν και δώρα, όπως δύο εισιτήρια για εκδρομές από το «Πύργος Travel», εισιτήρια από το Σωματείο «Κόροιβος» για παρακολούθηση αγώνων μπάσκετ στη νέα περίοδο, αλλά και υποτροφίες σε 12 παιδιά για ένα έτος από το «Ελληνικό Ωδείο Πύργου», τις οποίες έδωσε προσωπικά ο κ. Γιώργος Γεωργόπουλος, πρόεδρος του Ωδείου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι από το Συμβούλιο της Βιβλιοθήκης καταβάλλονται προσπάθειες για την περαιτέρω ενίσχυση σε προσωπικό καθώς –επί της ουσίας- εργάζονται εκεί δύο άτομα και μία υπάλληλος με απόσπαση, αλλά και στην εξεύρεση νέων χώρων αφού με τις νέες συλλογές και βιβλία έχουν καλυφθεί όλοι οι διαθέσιμοι χώροι στο κτίριο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος